یک منبع وابسته به پلیس عراق در استان نینوی اعلام کرد: در اثر انفجار خودروی بمبگذاری در منطقه القادسیه در شرق موصل که عامل انتحاری آن را هدایت می کرد 2 نفر کشته و 8 نفر دیگر زخمی شدند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه المدی پرس، این منبع از حضور نیروهای امدادی در منطقه حادثه برای کمک به زخمی شدگان حادثه انفجار و انتقال اجساد به پزشکی قانونی خبر داد.
این درحالی است که لقمان نجم احمد عضو شورای استان نینوی و عضو جبهه ترکمن از یک سوء قصد تروریستی در منطقه الرشیدیه در شمال موصل جان به در برد.
همچنین محمد علی مسئول جبهه ترکمان در این استان نیز از یک سوء قصد تروریستی درهمین منطقه جان به در برد.در ناحیه حمام العلیل نیز یک کارشناس خنثی مواد منفجره هنگام خنثی کردن یک بمب کشته شد.
از سوی دیگر یک منبع وابسته به وزارت کشور عراق اعلام کرد: بر اثر انفجار بمب کار گذاشته شده از سوی افراد ناشناس در منطقه الیرموک در غرب بغداد سه نفر کشته و هشت نفر دیگر زخمی شدند.







برچسب ها: بین الملل ، عراق ، موصل ، انفجار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار