طی یک تحقیق از روی شیر مدارس انجام شد نشان داد 75 درصد ترکیبات شیر مدارس آب است.

دکتر ربابه شیخ الاسلام، مدیر مؤسسه تغذیه و سلامت و توسعه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: مصرف لبنیات زميانيكه قیمت فرآورده های لبنی تقریباً پایین بود و شیر با یارانه به فروش می رسید هم پایین بود.

وی با بیان این که مصرف لبنیات به دیدگاه خانواده هم بستگی دارد گفت: علت این که ما برنامه شیر در مدرسه را راه اندازی کردیم این است که اولاً میزان مصرف شیر را در استانهایی که با کمبود شدید مواجه هستند را شروع کنیم و دوم این که کودکان را با طعم شیر آشنا کنیم و فرهنگ سازی انجام دهیم.

البته باید توجه داشت که متأسفانه با این که کارخانه های لبنیات با ما همکاری خوبی انجام دادند ولی شیر ارائه شده از کیفیت خوبی برخوردار نبود و همین باعث شد که دانش آموزان از طعم شیر خوششان نیاید.

شیخ الاسلام عنوان کرد: وضعیت ایده آل برای توزیع شیر در مدارس این است که باید شیرهاي استرلیزه توزیع شود چرا که این نوع شیر احتیاج به زنجیره سرما ندارد. طی تحقیقی که روی شیرهای ارائه شده در مدارس در انستیتو تحقیقات تغذیه ای انجام شد برخی از شیرها تا 70 درصد از آب تشکیل شده بودند.

وی اظهار کرد: ما باید تلاش کنیم كه روی سلامت مردم به خصوص کودکان کشور سرمایه گذاری کنیم تا در آینده بهره و نتیجه آن را ببینیم. بنابراین برای افزایش مصرف لبنیات در کشور باید سیاست گذاری ما در سطح کلان باشد و هماهنگی بین وزارت خانه ها وجود داشته باشد./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.