يک لاشخور مولکولي سدي در برابر پيري

اين مولکول باعث مي شود تا سلول هاي ديگر بتوانند طولاني تر زندگي کنند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از بخش علم و تکنولوژي خبرگزاري ANSA ايتاليا ، يک پروتئين کليدي در مبارزه با پيري کشف شد.

براساس اين گزارش،فرآيند مولکولي " روبنده " که سلول تنظيم دفع زباله است، در اين زمينه به ما کمک مي کند.

محققان موسسه کاليفرنيا سانفورد برنهام تحقيقات پزشکي، ارتباط اينکه چگونه اين کشف مي تواند راه را براي درمان هاي جديد براي مقابله با بسياري از اختلالات وابسته به سن را باز کند را شناسايي کرده اند و در نشريه Nature آن را توضيح داده اند. .

اين رفتگر مولکولي HLH - 30  ناميده مي شود و يک فاکتور رونويسي، يا يک سوئيچ قادر به روشن و خاموش کردن ژن هاي ديگر است.

وظيفه آن فعال سازي روند دفع زباله اي به نام autophagy :  است و اين روند آدم خواري سلول است، که در آن به حذف کيسه هاي زباله ساخته شده از غشاي سلولي که پس از آن به کارخانه براي سوزاندن، به اصطلاح ليزوزوم . مي رود.
 
 پژوهشگران اين رفتگر را  در مدل هاي حيواني مختلف مشاهده کردند، همانطور که در اکثر سلولهاي کرم که توسط متخصصان ژنتيک از سراسر جهان مورد مطالعه قرار گرفتند، کشف شد و در حال حاضر همچنين در سلول هاي پستانداران شناخته شده است .

اين يافته سوء ظن است که autophagy  يک فرآيند حياتي در پيري است و افزايش آن مي تواند اثر ضد پيري مفيد را تقويت کند.

محققان در حال حاضر براي شناسايي بهتر اين رفتگر تلاش مي کنند ، تا بتوانند آن را کنترل، و به توسعه روش هاي درماني جديد که مي تواند به مقابله با مشکلات مربوط به سن، که باعث فروپاشي سلول هاي دفع مواد زائد از سيستم خود ، مانند سرطان و آلزايمر کمک کنند./س
برچسب ها: علم ، لاشخور ، دفع ، زباله
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار