معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، از تولید سالانه 400 تا 500 تن گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

بهرام خانی گفت: از سال 85 و 86 به بعد واحدهای پرورش بوقلمون در استان کرمانشاه فعال شدند و در حال حاضر 15 واحد پرورش بوقلمون گوشتی در استان وجود دارند که از این تعداد 10 واحدفعال‌اند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، ظرفیت واحد های پرورش بوقلمون استان را57 هزار قطعه در هر دوره پرورشی دانست.

به گفته خانی سالانه 400 تا 500 تن گوشت بوقلمون در استان تولید می‌شود که بخشی از آن به مصرف استان می‌رسد و مابقی نیزبه استان‌های دیگر فروخته می شود.

خانی با بیان اینکه در استان یک واحد مولد بوقلمون فعال وجود دارد که بخشی از نیاز جوجه ریزی واحدهای پرورش بوقلمون را تامین میکند، گفت: بقیه جوجه های مورد نیاز واحدهای پرورش بوقلمون استان از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و تهران تامین می‌شود./ز

برچسب ها: کرمانشاه ، کشاورزی ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.