رييس اداره امور عشايرشهرستان شيروان گفت: 25 درصد گوشت توليدي در اين شهرستان توسط عشاير توليد مي شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، علي ابراهيمي با بیان اینکه طرح افزايش توليد گوشت قرمز بين عشاير شيروان اجرايي شده است، گفت: براي اجراي اين طرح در اين شهرستان تاكنون 11 ميليارد ريال اعتبار جذب و 116 خانوار عشايري در قالب پروار پنج هزار و 146 راس بره با وزن 169 هزار و 800 كيلوگرم قرارداد بسته شده است.

وي با اشاره به اينكه يكي از معضلات اصلي اين قشر به علت شرايط خاص، كوچرو بودن و نبود محل اسكان دائمي، كمتر مي توانند از وام و تسهيلات استفاده كنند، افزود: بابت هر راس دام عشاير دو ميليون ريال وام پرداخت مي شود.

رييس اداره عشايرشيروان گفت: اين وام از طريق صندوق هاي حمايت عشايري و شركت عشايري شيروان به عشاير شهرستان اعطا شده است.

گفتنی است: هزار و 864 خانوار عشايري شيروان مشتمل بر 9 هزار و 200 نفر در قالب 9 طايفه، 220 هزار راس دام سبك در اختيار دارندب/.

برچسب ها: تولید ، گوشت ، عشایرشیروان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.