مدیرعامل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از افزایش 150 درصدی خرید گندم کشاورزان در سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

مظفر رحمت‌آبادی در جلسه کمیسیون تعزیرات آرد و نان شهرستان کنگاور از افزایش 150 درصدی خرید گندم کشاورزان در سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

رحمت‌آبادی گفت: در سال زراعی گذشته حدود 160 هزار تن گندم از کشاورزان استان کرمانشاه خریداری شد و مقدار قابل توجهی از گندم تولید شده توسط کشاورزان استان به خارج از استان حمل شد.

وی افزود: امسال با توجه به ضرورت تامین گندم مورد نیاز استان، راهکارهایی برای جلوگیری از خروج گندم در نظر گرفته شد که حاصل آن خرید بالغ بر 400 هزار تن گندم تولیدی کشاورزان در سال زراعی جاری بود.

مدیرعامل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با بیان اینکه از این نظر جایگاه پنجم کشور را در اختیار داریم، تاکید کرد: بیشترین درصد خرید گندم استان در شهرستان کنگاور اتفاق افتاد و نقش این شهرستان به‌ عنوان دروازه استان در جلوگیری از خروج گندم بسیار مهم و برجسته بود./س


برچسب ها: کرمانشاه ، خرید ، کشاورزان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.