با حضور سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، خط تولید موشک پدافند هوایی «صیاد 2» افتتاح و خاتمه تحقیقات سامانه پدافند هوایی «تلاش» اعلام شد.

به گزارش حوزه دفاعي امنيتي باشگاه خبرنگاران، سردار دهقان در تشریح دستاوردهای جدید وزارت دفاع طی سخنانی با تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش اظهار کرد: در راستای تأمین تجهیزات پدافندی برای مقابله با تهاجمات هوایی، طراحی و ساخت موشک صیاد 2 در دستور کار قرار گرفت.

ویژگی‌های موشک صیاد 2

وی با اشاره به برخی ویژگی‌های موشک صیاد 2 نیز گفت: این موشک دارای موتور سوخت جامد، با سیستم هدایت ترکیبی و قابلیت‌های عملیاتی بالاست.

وزیر دفاع ادامه داد: موشک صیاد 2 یک موشک پدافند هوایی برد متوسط و ارتفاع بلند است که بر اساس فناوری‌های روز دنیا طراحی شده و قادر است انواع بالگردها، هواپیماهای بدون سرنشین و اهداف با سطح مقطع راداری کوچک و دارای سرعت و مانور بالا را در محدوده عملیاتی خود منهدم کند.

سردار دهقان، قابلیت بالای ضد جنگ الکترونیک و ردیابی خودکار و مستقل را از دیگر ویژگی‌های این موشک پدافندی عنوان کرد.

وی درباره سامانه «تلاش» نیز اظهار کرد: این سامانه، یک سامانه پدافند هوایی برد متوسط و ارتفاع بلند است که برای مقابله با اهداف پرنده از جمله هواپیماهای جنگنده و بمب‌افکن بکار گرفته می‌شود و قادر است انواع بالگردها و هواپیمای بدون سرنشین را نیز منهدم کند.

وزیر دفاع در ادامه افزود: سامانه تلاش به منظور آشکارسازی و ردگیری هدف موشک صیاد 2 بمنظور پوشش نقاط حیاتی و حساس کشور در مقابله با تهدیدات هوایی غافلگیرانه هواپیمای مدرن جنگی طراحی و ساخته شد که بحمدالله با تست‌های موفقی که انجام داده است در آینده نزدیک در چرخه تولید قرار خواهد گرفت.

دهقان با بیان اینکه "این تجهیزات پیشرفته، حاصل مجاهدت و تلاش متخصصان زبده و کارآمد سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع است"، اظهار کرد: وزارت دفاع در راستای تدابیر فرماندهی معظم کل قوا که موضوع پدافند هوایی را از اولویت‌های بخش دفاع تعیین فرمودند، مصمم است با طراحی و ساخت انواع سامانه‌های پدافند هوایی در بردهای مختلف ضمن اجرای اوامر فرمانده معظم کل قوا نیازهای پدافند هوایی کشور را به نحو مطلوبی تأمین کند.

وی تصریح کرد: سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع بحمدالله به سطحی از فناوری و قابلیت رسیده که قادر است بصورت کاملاً بومی نیازمندی‌های موشکی نیروهای مسلح را طراحی و تولید کند. طراحی و ساخت موشک‌های سجیل، شهاب 1، 2 و 3، قیام، فاتح، ظفر، قادر، نصر و دهلاویه بخشی از این توانمندی مؤثر و بازدارنده است.

وزیر دفاع در پایان با قدردانی از تلاش مدیران، دانشمندان و متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع بخاطر طراحی و ساخت این تجهیزات پیچیده و پیشرفته، تأکید کرد که کارکنان وزارت دفاع و صنایع وابسته با روحیه جهادی که الهام‌گرفته از مکتب حسینی است بتوانند، از کشوری که متعلق به اهل بیت (ع) است به بهترین نحو ممکن دفاع کنند و بازدارندگی مؤثرتری را به منصه ظهور برسانند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۸
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۸:۱۸ ۲۶ آبان ۱۳۹۲
خدا قوت می گویم به تلاشگران عرصه جهاد وشهادت
-
ناشناس
۰۹:۳۵ ۱۹ آبان ۱۳۹۲
روح شهداي موشكي شاد( كه باعث افتخار وبيمه كشور ايران اسلامي شدند ... )
United States of America
احمدبومه
۰۹:۱۶ ۱۹ آبان ۱۳۹۲
احسن بر شما بسيجيان ودلاوران مكتب حسيني .مي بوسم دستان شما را تك تك.اميدوارم هميشه پيروز و سرفراز باشيدو خاري در چشم امريك واسرائيل غاصب باشيد. هزاران درود بر شما.
Iran (Islamic Republic of)
عیسی
۰۸:۴۳ ۱۹ آبان ۱۳۹۲
افرین بر شما لطفا سرعت تولیدموشکهای جدیدرو بیشتر کنید تابه اوج موشک سازی برسیم و اسراییل بلرزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۲ ۱۹ آبان ۱۳۹۲
خدا عمر باعزت به شما بدهد
Iran (Islamic Republic of)
سید علیرضا متولی
۰۸:۲۸ ۱۹ آبان ۱۳۹۲
دورود خدا بر شما رزمندگان اسـلام مرگ بر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
رضا بهروزی
۲۳:۳۲ ۱۸ آبان ۱۳۹۲
خدا قوت برادران عزیز انشاالله امام حسین ع اجرتان بدهد موفق باشید
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
رضا
۲۲:۵۸ ۱۸ آبان ۱۳۹۲
درود بر همه شما به موقع بود
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۲۲:۳۲ ۱۸ آبان ۱۳۹۲
زنده باد ایران و ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
راد
۲۱:۴۹ ۱۸ آبان ۱۳۹۲
دست وپای محققان ودانشمندان کشور عزیز وسرفراز از دست ایشان را بوسه باران کرده و خسته نباشید تقدیم میدارم. همیشه وهمه حال گردن فراز باشید. انشاءا...
Iran (Islamic Republic of)
امیر محمد
۲۱:۴۶ ۱۸ آبان ۱۳۹۲
ای زنده باد خسته نباشید قهرمانان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۷ ۱۸ آبان ۱۳۹۲
درود به شرف و غیرت تون خسته نباشید رزمندگان خودباوری این است که در پیکار فناوری از دشمنان پیشی گرفته ایم
Iran (Islamic Republic of)
اشکان
۲۰:۲۶ ۱۸ آبان ۱۳۹۲
درود بر ایران و ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۹:۲۷ ۱۸ آبان ۱۳۹۲
دست علی یارتون خدا نگهدارتون
Iran (Islamic Republic of)
فرزین
۱۸:۴۲ ۱۸ آبان ۱۳۹۲
خدا حفظشون کنه
۱۲۳
آخرین اخبار