غیبت طولانی پریسا سحرخیز از شبکه من و تو و سکوت مدیران این شبکه سبب شد تا ابهامات فراوانی در ذهن بینندگان این شبکه بوجود آید تا اینکه وی بالاخره در صفحه شخصی فیسبوک خود از جدا شدنش از شبکه من و تو خبر داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، چندی پیش بود که حرف های بحث برانگیز پریسا سحرخیز، مجری و برنامه ساز سابق شبکه من و تو و بازگو کردن علت جداییش از این شبکه جنجال بسیاری را در فضای مجازی بوجود آورد.

غیبت طولانی پریسا سحرخیز از شبکه من و تو و سکوت مدیران این شبکه سبب شد تا ابهامات فراوانی در ذهن بینندگان این شبکه بوجود آید تا اینکه وی بالاخره در صفحه شخصی فیسبوک خود از جدا شدنش از شبکه من و تو خبر داد.

وی در پستی جنجالی سوءاستفاده های اخلاقی و روابط  جنون آمیز برخی از کارکنان شبکه را یکی از دلیل های اصلی ترک این شبکه اعلام کرد. پریسا سحرخیز پیشتر در اقدامی جداگانه با انتشار عکس هایی از روشنا (یکی از شرکت کنندگان برنامه آکادمی گوگوش)، از تجاوز جنسی تیام، یکی از کارمندان شبکه من و تو به روشنا و در ادامه از خودکشی نافرجام وی پرده برداشت.

بیش از چند روز از افشاگری های پریسا سحرخیز نگذشته بود که در کمال تعجب به یکباره اکانت فیسبوک شخصی وی هک و حذف گردید. حذف فیسبوک پریسا سحر خیز سوال های فراوانی را در پی داشت تا اینکه وی در توییتر خود از تهدیدهای مسئولین شبکه من و تو خبر داد.

سحرخیز که اقدام مسئولین شبکه من و تو را در هک کردن فیسبوکش غیرحرفه ای و مغایر با آزادی بیان توصیف کرد نوشت: « متأسفانه کسانی که ادعای آزادی بیان دارند وقتی نظر شخصیت و در مورد چیزی که دوست نداری میگی خیلی زود عصبانی میشن و کاملا بچگانه برخورد می کنن. باید به شبکه بگم که با بستن آی دی فیسم نمی تونید واقعیت رو از بین ببرید.من هنوز با کارهاتون مخالفم شما زن رو بازیچه خودتون می دونید.»

افشاگری های سحرخیز از روابط غیر اخلاقی و رسوایی تجاوز جنسی یکی از کارمندان شبکه به روشنا (شرکت کننده آکادمی گوگوش) از یک سو و از سویی دیگر رسوایی بزرگ اخلاقی رها اعتمادی (مجری اصلی آکادمی گوگوش) در تجاوز وی به یک پسر 11 ساله سبب شده است تا مدیران شبکه من و تو را در برگزاری سری چهارم آکادمی گوگوش دچار سردرگمی کند.

به نظر می رسد تجاوز به یکی از شرکت کنندگان آکادمی گوگوش توسط  یکی از کارمندان شبکه من و تو که منجر به خودکشی نافرجام او شد کشمکش های شدیدی را در بین عوامل این شبکه بوجود آورده است تا آنجایی که برگزاری این برنامه را در هاله ای از ابهام تا مرز تعطیلی کشانده است.


برچسب ها: روشنا ، گوگوش ، پریسا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۲۳:۴۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۶
فکر میکنم که چی بگم.
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۲۳:۴۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۶
فکر میکنم که چی بگم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۲۲ تير ۱۳۹۵
تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک شبکه منو تو از پسر تا دختر آدمهای کثیف و بی وجدانی هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۶ ۲۸ بهمن ۱۳۹۴
واقعا ک تیام خیلی حیووووووونی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۲ ۰۱ آذر ۱۳۹۴
خدای بزرگ را شاکریم که این شبکه منوتو که خودش رو تو دل مردم خوب جا کرده بود و طرف دارای پر و پا قرصی داشت دستش رو شد به امید روزی که کل شبکه های فساد که در راستای بی سر و سامانی خانواده ها ومتلاشی کردن بنیان عظیم خانواده هستن تعطیل بشن ...
Iran (Islamic Republic of)
زیبا
۰۸:۰۳ ۱۲ مهر ۱۳۹۴
گوگوش یه شکست خورده است که به دلیل اعمال کثیفش همیشه سعی داره اونیکه هست رو پنهان کنه و با این برنامه ها داره دست وپا میزنه با جراحی هم نمیتونه به پیری بگه نه اون نوکر یهودیاست با پول اونا برنامه میسازه تا زنده بمونه و نسل جوانو اغواکنه
Iran (Islamic Republic of)
شیوا
۲۰:۱۴ ۲۶ مرداد ۱۳۹۴
شیطان به هر موجودى گفته مى‏شود كه انسان را فریب دهد، خواه از جنیان باشد یا از انسان‏ها,
شیطان (چه شیطان جنى و چه شیطان انسى) با انواع حیله‏ ها و القاها و زینت دادن‏ها به زمینه گناه كه در نفس انسان است، ترغیب میكند، حالا همین شبکه ها و عواملش همین کارو میکنن و هیچ فرقی با شیطان ندارند ما ها که در درجه اول عقل داریم و میگیم تحصیل کرده ایم و فلان مدرک رو داریم چرا نباید یکم فکر کنیم و آگاه باشیم؟ فریب این شبکه ها و سایتها رو نخورید برنامه زندگی ما قرآنه.
Iran (Islamic Republic of)
فاطی
۱۷:۰۵ ۰۹ مرداد ۱۳۹۴
خیلی خیلی متاسفم براشون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۹ ۲۶ تير ۱۳۹۴
این شبکه منوتوپایه گذاروسرمایه گزاراش یهودی هاهستند.به گفته رهبرعزیزمان جنگ تمام نشده،ماواردجنگ فرهنگی شدیم که بایددراین جنگ پیروزوسربلندبیرون بیایم به حول قوهٔ الهی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۵ ۲۳ تير ۱۳۹۴
برن به جهنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس آشنا
۱۲:۳۰ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴
واقعا براي خانم گوگوش متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
بهار
۱۵:۳۵ ۲۷ اسفند ۱۳۹۳
حقتونه که همون جا باشید و بپوسید لیاقت ایران بودن و ندارین
Iran (Islamic Republic of)
بابک
۲۲:۱۷ ۱۴ مهر ۱۳۹۳
سلام
خداروشکر دست این شبکه به اصطلاح روشن فکر و هوراا داره یواش یواش رو میشه و مردم میبینند که این غرب زده ها اونجورا هم که ابراز میکنند متمدن و بافرهنگ نیستند و همه چیز اونقدرام که میگن عالی نیست.
ولی این شبکه خیلی باسیاست و فکر داره کار میکنه و با برنامه های مختلفش همه رو با هر علایقی میخواد به خودش جذب کنه از علاقمندان به فیلم و سریال تا برنامه های علمی....
کاش مردم عاقلانه تر چیزهایی رو که از شبکه های مختلف پخش میشن رو درک کنند و به سیاستها و تفکرات پشت پرده ی این برنامه ها هم باندیشند.
Iran (Islamic Republic of)
امیرحسین
۲۲:۴۲ ۱۳ مهر ۱۳۹۳
خدا کنه کسی که این کارو کرده بمیره.
Spain
زهرا
۱۷:۳۹ ۰۹ مهر ۱۳۹۳
از این اتفاقات هرجا .. میفته مهم برخورد با اوناست
آخرین اخبار