حساسیتی که با مصرف "تنقلات" شدید می‌شود

وجود حساسیت در بدن کودکان می‌تواند آن‌ها را به بیماری‌های خطرناک بکشاند، پس باید والدین آگاه باشند.

محمدرضا بلورساز، فوق تخصص بیماری‌های عفونی و ریه کودکان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آلرژی‌ها به سه دسته آلرژی‌های پوستی، تنفسی و فصلی تقسیم بندی می‌شوند که ضایعات پوستی با علائم اگزما، کهیر، در سطح بدن پدیدار می‌شوند.

وی عنوان کرد: آلرژی‌های فصلی که آلرژی‌ بینی، تب یونجه هستند، با سرفه، عطسه، گرفتگی بینی و توام با آبریزیش بینی، گلو درد و خارش گلو، سر درد در افراد ظاهر می‌شوند.

وی اظهار داشت: آلرژی‌های تنفسی نیز با سرفه، تنگی نفس خس خس سینه و سرفه‌های ناگهانی و آسم به صورت طولانی مدت ظاهر می‌شوند که می‌تواند از عوامل تشدید کننده این آلرژی‌ها به آجیل بادام زمینی، توت فرنگی، خربزه، تنقلات اشاره کرد.

وی عنوان کرد: کودکانی که زمینه‌های آلرژی را دارند، والدینشان باید دقت داشته باشند که بهترین کار پیشگیری و دوری کودکانشان از هر گونه آلرژی‌هاست.

وی اظهار داشت: کودکانی که هر گونه آلرژی نسبت به گل و گیاه، سیگار، مواد غذایی، هوای سرد، آلاینده‌های هوایی، اسپند، مواد شوینده دارند باید به دور از این مواد باشند تا آلرژی آن‌ها تحریک و تشدید نشود.

وی ادامه داد: والدین باید دقت داشته باشند مسافرت به نقاطی که ممکن است این بیماری را در کودکان بیافزاید و یا خوراکی‌هایی که مخصوص آن محل مسافرت است را استفاده نکنند و بیشتر به سلامتی کودکشان در این مورد اهمیت دهند.

وی در پایان گفت: بروز آلرژی در کودکان با خطرات زیادی می‌تواند همراه باشد و بهتر است با مراجعه به موقع به پزشک از پیشرفت آن جلوگیری شود.


انتهای پیام/
برچسب ها: حساسیت ، تنقلات ، گیاه ، بهار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار