"ذائقه‌ی کودکتان" را سالم پرورش دهید

با ذائقه سازی کودکان تا پنج سالگی توسط والدین می‌توان کودکان را از خوردن تغذیه غیر مفید منع کرد.

خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در ایام نوروز که میزان مصرف تنقلات و انواع شیرینی‌ها در افراد افزایش پیدا می‌کند نباید به صورت یک عادت در خانواده شکل گیرد.

وی گفت: از آنجایی که ذائقه سازی کودکان از همان شروع غذای کمکی آغاز می‌شود، می‌توان تا قبل از پنج سالگی کودک را تشویق به خوردن غذا و میان وعده‌های سالم کرد.

وی گفت: ایام نوروز که بیشتر خانواده‌ها در سفر هستند می‌توانند ذائقه سازی،‌ کودک را با عدم مصرف فست‌فودهای بین راهی، کاهش و عدم مصرف تنقلات کم ارزش مانند (چیپس و پفک) که به بروز چاقی و انواع بیماری‌های غیر واگیر از جمله فشارخون بالا، چربی خون و بیماری‌های قلبی و عروقی منجر می‌شود جلوگیری کنند.

وی اظهار داشت: مصرف انواع مغزها مانند گردو، فندق، بادام، پسته از نوع خام و بو نداده، میوه‌های خشک و در وعده‌های اصلی دوغ‌های بدون گاز و کم نمک، شیر و انواع ماست‌ها، آبمیوه‌های طبیعی باید در همه روزهای سال اینگونه برنامه غذایی برای کودکان داشته باشیم تا ذائقه سازی سالم شکل بگیرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: ذائقه ، کودک ، تنقلات ، شیرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار