اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برای این که ارزش این گیاه را بدانیم کافی است بگوییم تمام قسمت های این میوه یعنی: گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه ی آن در طب و صنعت استعمال دارد.
وی از نقش گیلاس در بروز سوء هاضمه گفت و تشریح کرد: خوردن گیلاس بعد از غذا باعث سوء هاضمه و نفخ می شود، چون از هضم سریع غذا جلوگیری می کند و به همین دلیل توصیه می شود که بعد از غذا مصرف نشود.
نقشی ادامه داد: افرادی که زیاد گوشت استفاده میکنند و خون آنها اسیدی است میتوانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی میکند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است و کلسترول ندارد.
وی گیلاس را در سلامت قلب تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.