جاوید بهروزین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گوشت اين پرنده حاوي هر دو نوع گوشت سفيد و قرمز است، 65 درصد گوشت بوقلمون سفيد و در ناحيه سينه و 35 درصد آن تيره و در ناحيه ران ها قرار دارد، گفتنی است که هر يک از اين گوشت ها از نظر طعم و مزه باهم متفاوتند.
وی تشریح کرد: گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است.
بهروزین ادامه داد: کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، میتوانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گوشت سينه و بال ها سفيد و لذيذ و از نظر مزه شبيه گوشت گوساله است و گوشت قرمز آن كه اغلب در ران ها يافت مي شود، بسيار نرم و طعمي شبيه گوشت پرندگان وحشي يا شكاري را دارد.
وی با معرفی شهرستان های برتر در پرورش بوقلمون صنعتی اظهار داشت: ملکان، مرند و میانه از شهرستان های برتر آذربایجان شرقی در پرورش بوقلمون صنعتی هستند.