دراستان آذربایجان غربی برای اولین بار عملیاتی شدن ماده 172اصلاحی قانون مالیاتی درشهرستان خوی اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه،مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره)درنشست خبری با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت:برای نخستین باردراستان آذربایجان غربی عملیاتی شدن ماده172اصلاحی قانون مالیاتی با حمایت مسئولین شهر ،در شهرستان خوی اجرا می شود.

علی زینالی تصریح کرد :عملیاتی شدن این ماده از چند مسئله برخورداراست که اولین برکات این ماده به بازاریان برمی گرددکه بخشی از کمک های مردمی به عنوان اصل بدهی مالی کسر خواهد شد.

وی دراین راستا افزود:مهمترین مسئله آن ،کمک های مردمی دربعد اشتغال هزینه می شود که عملاً باحمایت مستقیم بازاریان وخیرین امنیت درجامعه حاکم وبا کاهش آمار بیکاری که بعنوان یکی از عمده‌ترین عوامل فساد وامنیت اجتماعی است مبارزه می شودز/.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.