به گزارش 
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، وزیر بهداشت با حضور در محل کلنگ زنی مرکز بهداشتی درمانی کامیاب بجنورد، 22 پایگاه بهداشتی و درمانی استان شامل 2 مرکز بهداشتی و درمانی شهری، 7 مرکز روستایی، 4 خانه بهداشت، 3 پایگاه اورژانس و مرکز EOC را به طور همزمان کلنگ زنی نمودند.
 افتتاح ساختمان دانشکده دندانپزشکی استان با حضور وزیر بهداشت
ساختمان آموزشی و اداری دانشکده دندانپزشکی استان با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد.
 این دانشکده در زمینی به مساحت 450 متر مربع و با 2 هزار و 500 میلیون ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
بر پایه این گزارش وزیر بهداشت و هیئت همراههمچنین  با حضور در مزار شهید گمنام دانشگاه و نثار فاتحه ،گلباران و عطر افشانی ، با آرمان های مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان کردند و پس از آن از مرکز مهارت های بالینی دانشکده پرستاری و مامایی و پزشکی و هم چنین از نمایشگاه کاریکاتور بر پا شده در  محوطه، با موضوع جمعیت نیز بازدید کردند.
 افتتاح ساختمان جدید دانشکده بهداشت
ساختمان جدید دانشکده بهداشت بجنورد با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.
سید حسن هاشمی در مراسم افتتاح این ساختمان ضمن تشکر از دست اندرکاران  و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و حوزه آموزش دانشگاه اظهار داشت: اکثر دانشجویان بومی استان هستند که نشان دهنده گام برداشتن در مسیر صحیح و رسیدن به اهداف آموزش عالی است.
وی تصریح کرد : امیدواریم  همراه با توسعه استان ، دانشگاه علوم پزشکی هم توسعه یابد و سعی می کنیم رشته ها را افزایش دهیم.
وی خاطرنشان کرد:چه وزیر باشم چه نباشم امیدوارم در سال های بعدی که به این استان سفر می کنم شاهد توسعه دانشکده ها و سایت دانشگاه باشم.
 عیادت از بیماران بیمارستان امام علی (ع) و  افتتاح همزمان پروژه های دانشگاه
برخی پروژه های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی  با حضور وزیر بهداشت به طور همزمان و از طریق ویدیو کنفرانس افتتاح شد.
وزیر بهداشت  پس از بازدید از تنها مرکز خونگیری استان خراسان شمالی در سازمان انتقال خون  بر ارزشمند بودن فرآورده های خونی و سختی کار دست اندرکاران این حوزه تاکید کرد
 هاشمی سپس  ازبیمارستان امام علی (ع) بجنورد بازدید کرد و ضمن عیادت از بیماران بخش های مختلف با اهدای گل؛ 6 تخت  آی سی یوی این بیمارستان را افتتاح کرد .
بر اساس این گزارش در ادامه، مرکز بهداشتی درمانی ایور، ccu بیمارستان جاجرم ، آزمایشگاه بهداشت شیروان، پانسیون پزشکان شیروان، مرکز بهداشتی گلستان شهر بجنورد، پایگاه اورژانس سنخواست، خانه بهداشت حسین آباد شیروان و رادیولوژی دیجیتال بیمارستان فاروج به طور همزمان از طریق ویدیو کنفرانس در تالار کنفرانس بیمارستان امام علی (ع) توسط وزیر بهداشت افتتاح شد.
انتهای پیام/