بیدار کننده‌ی غول بیماری سوداوی در این گوشت نهفته است

گوشت گاو سرد و خشک است و استفاده از آن در سوسیس و کالباس موجب بیدار کننده‌ی غول بیماری‌های سوداوی می‌شود.

مسعود اصفهانی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: گوشت جزء‌ بهترین غذاهاست به شرط آنکه در مصرف آن افراط نشود و  از آب گوشت‌های مانده و کهنه مصرف نشود.

وی گفت: بهترین گوشت، گوشت گوسفند است. هضم گوشت گوساله کمی سخت‌تر است و برای افرادی که معده‌های قوی و فعالیت بدنی بسیاری دارند مناسب است. البته لازم به ذکر است هر دوی این گوشت‌ها با مزاج گرم و تر هستند.

اصفهانی تصریح کرد: گوشت گاو و سرد و خشک است و استفاده از آن در سوسیس و کالباس موجب بیدار کننده‌ی غول بیماری‌های سوداوی می‌شود. در واقع بهترین گوشت پرندگان، مرغ خانگی و سپس بلدرچین است. هر چه تغذیه حیوانان طبیعی تر باشد، گوشت آنها خوشمزه‌تر و مفید‌تر است.

وی در پایان توصیه کرد: افراد سعی کنند بیشتر از گوشت گوسفند و مرغ، بخصوص آنهایی که تغذیه طبیعی داشته‌اند استفاده شود.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار