ماندگاری میوه و سبزی ها افزایش می یابد

یک روش جدید نگهداری میوه و سبزیجات می تواند تا 10 هفته آن ها را تازه نگه دارد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، این روش جدید که در آن از پروکسید هیدروژن به عنوان فیکساتور ستفاده می شود قادر است ماندگاری محصولات کشاورزی را تا 99.4 درصد افزایش دهد.

بر اساس آخرین گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل در سال 2013 حدود یک سوم مواد غذایی تولید شده در دنیا هدر می رود.

بررسی ها نشان می دهند، با این روش محافظت از میوه ها می توان عمر تازگی و طراوت میوه را افزایش داد و بهترین سود را از محصولات باغات کشاورزی برد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار