وزیر بهداشت گفت: در طرح نوروزی 93، 570 مرکز بیمارستانی به هموطنان خدمت‌‌رسانی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی باشگاه خبرنگاران، سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در رزمایش بزرگ ترافیکی و خدمات سفر نوروز 1394 با اشاره به آماده باش مراکز بیمارستانی در تعطیلات نوروز، اظهار کرد: در نوروز 94 همکاران ما در حوزه بهداشت، درمان و اورژانس در آماده باش کامل بوده و 2119 پایگاه بین بیمارستانی و 570 مرکز بیمارستانی 4270 آمبولانس و 57 دستگاه اتوبوس آمبولانس در نوروز آماده خدمت رسانی به مردم هستند.

وی در ادامه گفت: 2 دستگاه آمبولانس دریایی و 5 فرونده بالگرد اورژانس هوایی در طرح بزرگ ترافیکی خدمات سفر نوروز 94 به کار گرفته شده است.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: همکاران ما در تمام مراکز و اغذیه‌ فروشی‌ها در کنار هلال احمر و اورژانس در شهرها و جاده‌ها به مردم خدمت‌رسانی کرده و نظارت کامل دارند.

وزیر بهداشت در پایان افزود: در یک دهه گذشته پلیس راهور خدمات خوبی را برای مردم انجام داده است که در همین خصوص از زحماتشان تشکر و قدردانی می‌کنیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار