وی کاهش پرداختی از جیب مردم را از مزایای طرح تحول سلامت ارزیابی کرد و افزود: این موضوع باعث رضایتمندی بین مردم شد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان با بیان اینکه بازنگری در تعرفه و ارزش نسبی خدمات در این طرح باعث کنترل زیر میزی شد، تاکید کرد: ضرورت دارد تا در اجرای رفع پدیده زیرمیزی و برخورد با متخلفان نظارت ویژهای وجود داشته باشد.
خضری در ادامه با اشاره به اینکه عدم بازنگری در تعرفههای کادر پرستاری یکی از نواقص طرح تحول سلامت بود، تصریح کرد: تعرفه پرستاران از جمله موضوعاتی در طرح تحول سلامت بود که نیاز به توجه مسئولین ذیربط داشت چرا که پرستاران عضو اصلی تیم درمان بوده و طبق مسئولیتهای داده شده باید نیازهای رفاهی آنها هم مورد اهمیت قرار گیرد.
وی تصریح کرد: ارزش نسبی خدمات پرستاری باید در طرح تحول سلامت واقعیتر دیده شود.
خضری تاکید کرد: موضوع ارزش نسبی خدمات پرستاری باید در اجرای طرح تحول سلامت در سال 94 مورد اهمیت قرار گیرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان این که طرح تحول سلامت در باب مسائل زیربنایی با کمبودهایی همراه بود که باید برای آن تلاش شود، تصریح کرد: در حال حاضر بین 40 الی 45 هزار تخت بیمارستانی نیاز داریم که هر سال بتوانیم 4 الی 5 هزار تخت به آن اضافه کنیم که این موضوع 10 الی 13 سال بازده زمانی آن است.
خضری افزود: هم چنین در حال حاضر 60 هزار پرستار و بالای 1500 تا 2000 پزشک متخصص و پزشک عمومی کمبود نیرو داریم.
این نماینده مجلس با بیان این که آمارهای ارائه شده در خصوص میزان پزشکان عمومی در کشور با آمارهای اعلام شده همخوانی ندارد تصریح کرد: ما در خوشبینانهترین حالت 30 هزار پزشک عمومی فعال و درگیر طبابت در کشور داریم که با آمارهای اعلام شده همخوانی ندارد.