در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد

الویت پیگیری اجرای افشای اطلاعات مالی تمام نهادهای دولتی و شبه دولتی

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی گفت: برای افشای اطلاعات مالی تمام نهادهای دولتی و شبه دولتی سازمان بورس مسئولیتی بسیار بزرگ برعهده می گیرد و باید کارگروهی جدید و چارت سازمانی جدیدی برای خود تعریف و اجرا کند.

محمدرضا پورابراهیمی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب درباره اجرایی شدن قانون شفافیت ساختار و اطلاعات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های دولتی  گفت:  این قانون از 15 بهمن 93 لازم الاجرا شده است اما با توجه به اینکه هنوز هیچ یک از نهادهای دولتی و شبه دولتی اقدام به ارائه صورت‌های مالی به سازمان بورس نکردند از طریق وزارت اقتصاد و سازمان بورس پیگیر نظارت بر اجرای قانون هستیم.
 
وی افزود: بر اساس این قانون مجموعه شهرداری‌ها، بنیادهای نظامی که شرکت‌های اقتصادی دارند، سازمان‌ها و شرکت‌ءهای خیریه کشور، نهادها و سازمان‌های وقفی، صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری و نهادهای انقلاب اسلامی موظف هستند اطلاعات مالی خود را شفاف سازی کرده و آنرا نزد سازمان بورس و اوراق بهادار افشا سازی کنند.

پور ابراهیمی گفت: با این اقدام در واقع سازمان بورس مسئولیتی بسیار بزرگ برعهده می گیرد و باید کارگروهی جدید و چارت سازمانی جدیدی برای خود تعریف و اجرا کند.

 نایب رئیس کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه هم اینک حدود 40 هزار خیریه در کشور وجود دارد که از آنها هیچ صورت مالی به صورت شفاف منتشر نشده است گفت: به عنوان مثال یک شرکت خیریه دارای یک شرکت هواپیمایی با ارزش 4 میلیارد دلار است که حتی از آن یک صفحه صورت حساب مالی وجود ندارد.

پور ابراهیمی با بیان اینکه بین 15 تا 17 درصد دارایی‌های کشور وقفی است و البته متوسط نرخ بازدهی دارایی‌های وقفی کشور حدود یک چهارم بازده سایر سرمایه گذاری‌هاست افزود: امروزه در دنیا با ایجاد صندوق‌های وقفی بر عملکرد مالی هر نوع وقفی نظارت می شود تا علاوه بر شفافیت مالی، بازدهی بنگاه‌های وقفی بالا برود.

انتهای پیام/

برچسب ها: بورس ، سازمان ، خیریه ، مالی ، عهده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار