سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در بخش‌های میراث فرهنگی و گردشگری برای دوران بعد از تحریم بسته پیشنهادی برای سرمایه‌گذرای آماده کرده که درحال چاپ است.

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  نشست خبری رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به مناسبت روز خبرنگار در سازمان میراث فرهنگی برگزار شد.

مسعود سلطانی‌فر رئیس سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی گردشگری ضمن تبریک خبرنگار عنوان کرد: اکنون خودمان را برای شرایط ویژه بعد از تحریم‌ها آماده کردیم و بر مبانی اقتصاد مقاومتی قدم برداشتیم زیرا تأکید رئیس جمهور بر این اساس بود.

وی ادامه داد: در دوره مذاکرات هسته‌ای شرایط پیچیده‌ای وجود  داشت و ما خودمان را برای شرایط سخت‌تر آماده کردیم و برنامه 6 ساله‌ای را تهیه کردیم و تلاشمان بر این بود که همه حرکات بر اساس طرح و برنامه باشد.

سلطانی‌فر تصریح کرد: بعد از 22 ماه تلاش مذاکرات هسته‌ای به موفقیت رسید و با تکمیل این توافق‌نامه حقوق هسته‌ای ما به رسمیت شناخته شده و پایه‌های تحریم فرو خواهد ریخت و شرایط ویژه‌ای به وجود می‌آید.

وی افزود: در شرایط جدید مبانی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را که تأکید مقام معظم رهبری است با عنوان شاکره اصلی قرار خواهیم داد و ظرفیت‌های اقتصادی در جهت اقتصاد داخلی استفاده می‌کنیم.

سلطانی‌فر تصریح کرد: یکی از بخش‌هایی که ما فکر می‌کنیم در شرایط بعد از تحریم رونق خواهد داشت بخش گردشگری است که دروازه‌های جدید به روی این بخش باز خواهد شد در واقع به دنبال ایجاد تأسیسات و امکانات گردشگری و روند ورود گردشگران خارجی را افزایش خواهیم داد.

وی گفت: باید بتوانیم با این وضعیت جدید مدیریت کنیم و تا ظرف 3 تا 5 سال آینده خودمان را به شرایط نرمان برسانیم و در فضای بعد از تحریم با ادبیات مشخص با سرمایه‌گذاران خارجی ارتباط برقرار کنیم.

سلطانی‌فر با اشاره به حوزه‌های سرمایه‌گذاری در بخش فرهنگی و گردشگری عنوان کرد: در این بخش بسته پیشنهادی سرمایه‌گذاری آماده کردیم که این بسته اکنون در حال چاپ است و در این بسته 120 هزار پروژه با اعتبار 23 میلیارد پیش‌بینی کردیم و این بسته را برای استفاده سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی ارائه دادیم.

وی اظهار داشت: هر پروژه‌ی این بسته موقعیت و اعتبارش مشخص شده و در این بسته تعداد زیادی هتل 5 ستاره و 4 ستاره در نظر گرفته‌ شده و به دنبال آن هستیم مناطق نمونه گردشگری را توسط بخش خصوصی به مرمت و احیای آن بپردازیم و بتوانیم مشکل اشتغال را تا حدودی حل کنیم.
سلطانی‌فر افزود: هر کسی بخواهد با توسط به این بسته پیشنهادی سرمایه‌گذاری کند بعد از بررسی پروژه‌ها شرایطی را برای سرمایه‌گذار فراهم خواهد کرد و حتی مسئولی برای پیگری با سرمایه‌گذاران بخش داخلی و خارجی مشخص کردیم البته فضای رسانه‌ای نیز برای ارتباط ما با سرمایه‌گذاران کمک زیادی خواهد کرد.

وی با تأکید بر فراهم کردن امکانات برای مردم اظهار داشت: ما یک دوره جنگ تحمیلی و دوره‌ای جنگ تحریمی را گذراندیم و وظیفه‌مان هست که در شرایط جدید امکانات مردم را به نحو احسنت مهیا کنیم.

سلطانی‌فر در خصوص ویزای الکترونیکی عنوان کرد: در تلاشیم که بتوانیم تا سال آینده صدور ویزای الکترونیکی را عملی کنیم البته محدودیت ویزای چند فرودگاه نیز برطرف شده و قرار است همه فرودگاها به عنوان مرجع صدور ویزا باشند.

وی با اشاره به برگرداندن 3 محموله تاریخی بیان کرد: یکی از بزرگترین موفقیت‌های میراث فرهنگی بازگرداندن 3 محموله تاریخی بوده که حدود 50 سال در خارج از کشور نگهداری می‌شدند همچنین مجموعه موفقیت‌های دولت و سازمان میراث فرهنگی ثبت 3 بنای تاریخی شهر سوخته، میمند و شوش است.

سلطانی‌فر افزود: بخش‌های مختلف توسعه موزه ملی را آماده کردیم و فضای نمایشگاهی این موزه را افزایش خواهیم داد و تکمیل 3 موزه در دستور کار خود قرار دادیم اما حفظ و حراست از این مجموعه‌ها از مهمترین دغدغه‌های سازمان میراث فرهنگی است و به دنبال فعال کردن انجمن‌های مردمی هستیم.

وی در خصوص حوزه صنایع دستی خاطرنشان کرد: صادرات صنایع دستی در سال 93 به نسبت سال 92 رشد خوبی داشته و از  112 میلیون دلار به 153 میلیون دلار رسیده است .


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار