به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ اسدی، در جشنواره برداشت ذرت در شهرستان اهر گفت: در شهرستان اهر 450 هکتار از اراضی زیر کشت ذرت می رود و ذرت های کشت شده شامل ذرت علوفه ای و ذرت خوراکی ( مشهور به اهر مکسی ) می باشد و دارای طعم و مزه خاصی می باشد و هنگام مصرف به صورت پخت به دندان هم نمی چسبد.
وی افزود: اگر مسافران سایر شهرستان ها در فصل تابستان گذرشان از شهرستان اهر می باشد حتماً در مسیر پخت ذرت را می ببینند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر گفت: ذرت به آب زیادی در موقع کشت نیاز دارد اما با توجه به اینکه ذرت تولیدی در شهرستان اهر، یک ذرت بومی و مختص شهرستان اهر می باشد هدفمان این است کشت آن حذف نشود.
اسدی با بیان اینکه هنگام برداشت ذرت بیش از صدها نفر از طریق پخت و فروش ذرت کسب درآمد می کنند گفت: انتظار داریم با همکاری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اهر محل مناسبی ایجاد شود تا ذرت و سایر محصولات تولیدی در شهرستان اهر در آن عرضه شود.