به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ نریمانی گفت:70 درصد از محصول تولیدی این شهرستان برای کشمش، سبزه، آبمیوه و شیره انگور فرآوری و بقیه نیز به صورت تازه خوری مصرف می شود.
نریمانی، ادامه داد: شاهانی، صاحبی، خلیلی، یاقوتی، یافتی، نورس، آلدرق، گلین بارماغی، عسگری، پیکامی، انواع کشمش، صاحبی، لعل و فخری و رسمی از جمله ارقام تولیدی در باغات انگور مراغه است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ویژه مراغه گفت:در سال زراعی جاری سرمازدگی به 20 تا 25 درصد از تاکستان های این شهرستان خسارت وارد کرده و موجب کاهش حدود 10 هزار تن تولید انگور این شهرستان شده است.