در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:                 
                                                        
                                                                               در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:                 
                                                        
                                

علیاکبر مختاری مدیرکل سازمان تعزیرات استان البرز در گفتگو با خبرنگار 
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: گشت مشترک تعزیرات به همراه بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، بازرسان دانشگاه علوم پزشکی و پلیس اماکن برگزار شد و از رستورانهای بین راهی در محور آتشگاه بازدید صورت گرفت.
وی در ادامه افزود: در حاشیه این بازرسی مشخص شد این رستورانها از مواد فاسد و غیربهداشتی در تهیه و پخت غذا استفاده میکردند که پرونده تخلفاتی تشکیل و به شعبه بدوی ارجاع شد.
مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز در پایان گفت: مواد اولیه فاسد معدوم  و برای یکی از رستورانها که وضعیت بدی  داشت حکم پلمپ صادر شد.
انتهای پیام /