پایگاه اینترنتی آمریکایی: تجارت الکترونیک ایران؛ فرصتی بی‌نظیر برای سرمایه‌گذاری

یک پایگاه اینترنتی آمریکایی اذعان کرد تحریم‌های غرب علیه ایران کمک زیادی به رشد صنعت تجارت الکترونیک ایران کرده است و از این صنعت به عنوان فرصتی بی‌نظیر برای سرمایه‌گذاری نام برد.

پایگاه اینترنتی آمریکایی: تجارت الکترونیک ایران؛ فرصتی بی‌نظیر برای سرمایه‌گذاریبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وب‌سایت «تک کرانچ» در مطلبی نوشت: به رغم تصوراتی که در خارج از ایران وجود داشت، ایرانیان در طول سال‌های تحریم هرگز برای پیشرفت در حوزه‌های جدیدی چون تجارت الکترونیک، منتظر لغو تحریم‌ها نبوده‌اند.

این وب‌سایت در ادامه نوشت: ایران از سال‌ها پیش خود را به خودکفایی عادت داده است و صنعت تجارت الکترونیک ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده است. 

 در ادامه این گزارش آمده است: طبق آخرین بررسی‌های ما، بیش از دو سوم ایرانی‌ها حداقل ماهی یکبار خرید آنلاین انجام می‌دهند و بدیهی است که برای آن دسته از سرمایه‌گذاران خارجی که به دنبال ورود به بازار این کشور هستند، تجارت الکترونیک می‌تواند هدف بزرگی برای سرمایه‌گذاری باشد. 

طبق یک نظرسنجی، ۲۳ درصد ایرانی‌ها حداقل یکبار در ماه خرید آنلاین انجام می‌دهند، ۱۶ درصد هفته‌ای یکبار و ۵ درصد به صورت روزانه. برنامه‌ها و محصولات دیجیتال (۳۴ درصد)، بلیت‌های مسافرت (۲۷ درصد)، بازی‌های کامپیوتری (۲۳ درصد) و محصولات الکترونیک (۲۲ درصد) نیز در صدر اقلامی قرار دارند که به صورت آنلاین بدست آن‌ها خریداری می‌شوند. 

به اذعان این وب‌سایت، تحریم‌های چندساله غرب علیه ایران، هر چند مانع از حضور بازیگران بزرگی مانند اپل، گوگل و آمازون در بازار ایران شد، در عین حال، خلائی را ایجاد کرد که به‌ خوبی از سوی شرکت‌ها جوان داخلی پر شد. 

وب سایت «تک کرانچ» در پایان نوشت: در حال حاضر طبق برآوردهای صورت گرفته، در بازار تجارت الکترونیک ایران، پس از نرم‌افزار و برنامه‌های رایانه‌ای، پوشاک، بلیت مسافرت، خرید غذا از رستوران‌ها و کالاهای مصرفی الکترونیک دارای بیشترین متقاضی خرید آنلاین می‌باشند و در ۶ ماه آینده انتظار می‌رود که با کاسته شدن از تحریم‌ها، امکان خرید بیشتری برای ایرانیان به صورت آنلاین فراهم شود. نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که با ورود برندهای بین‌المللی به ایران، مطمئناً میزان تقاضا برای خریدهای آنلاین نیز افزایش خواهد یافت؛ بویژه اگر امکان دستیابی به کارت‌های خرید خارجی نظیر ویزا کارت یا مسترکارت نیز برای ایرانیان فراهم شود و این فرصتی است که سرمایه‌گذاران حوزه تجارت الکترونیک نباید از آن غافل شوند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار