برند شكلات نوتلا علی رغم تبليغات و طرفداران زیاد محصول مناسبی برای سلامتی نیست.

به گزارش  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ مطالعات جدید محققان صنایع غذایی نشان می دهد عمده مواد تشكيل دهنده شکلات نوتلا را اين سويا ، شكر ، خامه و وانيل تشکیل می دهد.

سويا موجود در اين نوع شكلات شامل لستين سويا و امولسيفاير است كه اثرات مخربی بر بدن مي گذارد.تحقيقات اخير محققان نشان می دهد كه مصرف اين نوع سويا باعث اختلال در غده تيروئيد ، افزايش وزن ، بلوغ زودرس و سرطان سينه می شود.

تقلب تکان‌دهنده و کشنده در برند معروف شکلات صبحانه نوتلا

گفتنی است؛ قند مصرف شده در اين ماده غذايي از چغندر قند گرفته شده است كه ارزان ترين نوع قند در بازار است و بيشتر در آفت كش ها استفاده مي شود. در بين قند هاي موجود ، اين نوع قند را محققان نوعي سم قلمداد مي كنند و از عوارض اين نوع قند به افسردگي ، اوتيسم، ميگرن و اضطراب می توان اشاره كرد.

اگر چه روي تبليغات اين محصول گاو هايي كه در چمنزار وسيع زندگي مي كنند به تصویر کشیده شده است در صورتی که از واقعیت خیلی به دور است. شيري كه در اين محصول استفاده شده است را از گاوهايي گرفته اند كه از مكمل هاي تغذيه اي نامناسب تغذیه می کند و در درمانشان از آنتي بيوتيك استفاده مي شود در نتيجه کیفیت این نوع شیر به شدت کاهش می یابد.

برچسب هايي كه بر روي اين نوع شكلات زده شده است به اين نكته اشاره مي كند كه هيچ رنگ مصنوعي در آن وجود ندارد اما وانيل مورد استفاده در نوتلا در كارخانه هاي كشور چين توليد می شود که اين نوع وانيل با برانگيختن گيرنده هاي مغز و ترشح سروتوئين و هورمون هاي شادي آور در مغز ختم مي شود.

منبع خبر: science of eating

انتهاي پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایلا
۲۳:۴۵ ۰۱ تير ۱۳۹۹
خیلی خوشمزه من یکی از ترکیه خریدم عالییی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
خیلی راحت میشه پودر کاکائو خرید و یک شکلات صبحانه خانگی درست کرد نیازی به آماده آن نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
خیلی راحت میشه پودر کاکائو خرید و یک شکلات صبحانه خانگی درست کرد نیازی به آماده آن نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
من که تا حالا این برند معروف را مصرف نکردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
تولیدات داخلی مواد غذایی ما از همه کشورها بهتره ما نیازی به مواد غذایی خارجی نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
مواد غذایی داخلی از نوع خارجی آن خیلی بهتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
خیلی از افراد صبحانه نیمرو یا پنیر و خیار و گوجه و گردو میخورند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
صبحانه های سنتی خیلی بهتر از صبحانه های امروز است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
من که برای صبحانه نان و پنیر و خرما و گردو می خورم و علاقه به شکلات صبحانه ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
من که برای صبحانه نان و پنیر و خرما و گردو می خورم و علاقه به شکلات صبحانه ندارم
Iran (Islamic Republic of)
فرزانه
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
ما که نوتلا خور نیستیم، شکلات صبحانه م بخواییم بخوریم به بیشتر از فرمند زورمون نمیرسه....اما خدایی، بینی و بین الله، مگه برند های داخلیمون از چه مواد اولیه ای استفاده میکنن؟
لیسیتینشون از سویا نیست که حتما هست ، چون اینجا هرچی ماده اولیه مفت تر و سود تولید کننده بیشتر باشه، از اون ماده استفاده میکنن.گاواشون چی؟ تو ایران نه که همه گاوا با علف ارگانیک و محصول غیر تراریخته تغذیه میشن، همه شیرا سالمن. آخه عزیز من، تو مملکتی که ذرت خوراکی انسانیش هم تراریخته و سمیه، گوجه خیارش و سیبش با سم و آفت کش و هورمون تولید میشه دیگه، سم نوتلا براش استریل محسوب میشه.قند دیگه خیلی خنده داره، این قندایی که هر روز شیش وعده با چای سیاه عطری مشت مشت میخوریم ، مگه قند نی شکره؟ همچین میگی قند چغندر یه خارجی بخونه میگه اینا چقد با کلاسن قند غیر چغندر میخورن.هر چند از رو تمام این چیزایی گفتم، مشخق میشه مطلبی که اینجا به نام واحد پزشکیتون منتشر کردید، چیزی جز ترجمه یه خبر از نشریات خارجی نیست، اصلا سطح استانداردی که تو گزارش مطرح شده مشخصه مال ایران نیستش، (از قند چغندر تعجب کرده!) لطفا انقدر ترجمه نکنید، یه تکونی بخورید خودتون گزارش تولید کنید.
Iran (Islamic Republic of)
فرزانه
۰۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
ما که نوتلا خور نیستیم، شکلات صبحانه م بخواییم بخوریم به بیشتر از فرمند زورمون نمیرسه....اما خدایی، بینی و بین الله، مگه برند های داخلیمون از چه مواد اولیه ای استفاده میکنن؟
لیسیتینشون از سویا نیست که حتما هست ، چون اینجا هرچی ماده اولیه مفت تر و سود تولید کننده بیشتر باشه، از اون ماده استفاده میکنن.گاواشون چی؟ تو ایران نه که همه گاوا با علف ارگانیک و محصول غیر تراریخته تغذیه میشن، همه شیرا سالمن. آخه عزیز من، تو مملکتی که ذرت خوراکی انسانیش هم تراریخته و سمیه، گوجه خیارش و سیبش با سم و آفت کش و هورمون تولید میشه دیگه، سم نوتلا براش استریل محسوب میشه.قند دیگه خیلی خنده داره، این قندایی که هر روز شیش وعده با چای سیاه عطری مشت مشت میخوریم ، مگه قند نی شکره؟ همچین میگی قند چغندر یه خارجی بخونه میگه اینا چقد با کلاسن قند غیر چغندر میخورن.هر چند از رو تمام این چیزایی گفتم، مشخق میشه مطلبی که اینجا به نام واحد پزشکیتون منتشر کردید، چیزی جز ترجمه یه خبر از نشریات خارجی نیست، اصلا سطح استانداردی که تو گزارش مطرح شده مشخصه مال ایران نیستش، (از قند چغندر تعجب کرده!) لطفا انقدر ترجمه نکنید، یه تکونی بخورید خودتون گزارش تولید کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۳ ۱۶ آذر ۱۳۹۶
واقعا جای تاسفه
Iran (Islamic Republic of)
ایمان
۰۵:۴۴ ۱۳ فروردين ۱۳۹۶
داداشم نوتلا خورد مرد
United States of America
تهمینه
۱۷:۴۳ ۰۸ فروردين ۱۳۹۶
با سلام. مشکل تنها این شکلات صبحانه نیست، بطور مثال شکلات اوکراینی ROSHEN بی کیفیت ترین شکلات داخل اوکراین هست که حتی خود مردم اوکراین هم اون را خریداری نمیکنند , شکلات های ساخت ایران به مراتب از این شکلات بی کیفیت ROSHEN بهتر است. من خودم ساکن اسلو هستم و با انکه اینجا این شکلات ارزون ترین هست باز هم هیچکی اونو نمیخره ` چون میدونن آشغاله.
آخرین اخبار