دادگاهی قاتل ستایش در صفحه اینستاگرامش+تصاویر

صفحه اینستاگرام قاتل ستایش تبدیل به محلی برای اظهار نظرهای مختلف کاربران فضای مجازی شده است.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در اقدامی جدید کاربران فضای مجازی صفحه اینستاگرام قاتل ستایش را پیدا و آن را به محلی برای اظهار نظرهای مختلف تبدیل کرده اند.
از پست های منتشر شده در این صفحه مشخص است که برخی کاربران بر این نکته تاکید داشتند که این نوجوان با مشکلات روانی قابل تاملی دست و پنجه نرم می کرده است چرا که در این پست ها با تصاویری از اقدام به خودکشی این پسر روبرو  می شویم.

لازم به ذکر است که این اظهارات کاربران مورد تایید نبوده و باید مراجع ذی ربط پیگیر موضوع باشند.

قاتل ستایش

قاتل ستایش

کاربران فضای مجازی هم با پیدا کردن صفحه اینستاگرام این پسر و مشاهده عکس ها و پست های وی، پی به وجود مشکلات بعضا حاد روانی در او برده اند.

قاتل ستایشقاتل ستایش


قاتل ستایشقاتل ستایش

قاتل ستایش


قاتل ستایش

قاتل ستایش

قاتل ستایش

قاتل ستایش
گفتنی است؛ روز یکشنبه 22 فروردین امسال در پی مفقود شدن دختر بچه 6 ساله مهاجر افغانستانی به نام "ستایش قریشی" در منطقه خیرآباد ورامین، خانواده این دختر اقدام به انتشار اطلاعیه‌ای مبنی بر مفقود شدن فرزندشان می‌کنند و تمام منطقه و محله زندگی را به دنبال ستایش جستجو می‌کنند. اما شب هنگام جسد ستایش از منزل همسایه یافت می‌شود.

قتل این دختربچه 6 ساله، بازتابی گسترده در شبکه‌های اجتماعی و در میان کاربران ایرانی و افغانستانی داشته است. واکنش‌ها به این ماجرا چه از سوی ایرانی‌ها و چه افغان‌ها منفی و با محکوم‌کردن همراه بوده است.

براساس اخبار منتشر شده ابتدا پسر 15 ساله ای بعد از ربودن دختربچه او را به خانه خودشان می‌کشاند و پس از تجاوز او را به قتل می رساند و با ریختن اسید جسد بی جان ستایش را می‌سوزاند و پس از آن سعی می‌کند تا جسد را معدوم کند تا آثار جنایت را از میان بردارد اما موفق به این کار نمی‌شود.
این پسر مسئله را با دوست خود در میان می‌گذارد اما دوست وی پیشنهاد می‌کند تا مسئله را با پدر خود در میان بگذارد. پس از آنکه خانواده قاتل از جنایت مطلع می‌شوند، طی تماس‌های مکرر تلفنی با پدر ستایش عنوان می‌کنند که دخترتان در همین نزدیکی است و بزودی پیدا می‌شود.

 قاتل ستایش

منصوری کارشناس ارشد روانشناسی در گفتگوی اختصاصی با باشگاه خبرنگاران گفت:  تمام انسان ها از هر قوم و قبیله ، نژاد و مذهب ، دین و عقیده اتفاق نظر دارند که یکی از محوری ترین اعمال فردی و اجتماعی ،تربیت و هدایت درست کودکان برای آینده است. 

وی ادامه داد: کودکان و نوجوانان سرمایه های معنوی جامعه هستند و سلامت روح و جسم آن ها تضمین کننده ی سلامت جامعه در آینده است . بنابراین مسائل آنان از جمله مسائلی است که باید به آن ها توجه ویژه ای مبذول داشت . بررسی ریشه ای مسائل اطفال و از آن جمله بزهکاری اطفال ، برای رسیدن به یک جامعه ی ایده آل شرطی ضروری است.در واقع از قدیم الایام گفته اند ، پیشگیری بهترازدرمان است . طبعا اگر طفلی به هر دلیلی از ابعاد جسمانی ، روانی و رفتاری به نقصان و یا انحرافی مبتلا گردد ، قهرا بازپروری وی مستلزم صرف هزینه های هنگفت و مضاعفی خواهد بود . از طرف دیگر بسیاری از افرادی که همواره مرتکب جرائم گوناگون می شوند ، همان کودکان بزهکار دیروز هستند .
منصوری تصریح کرد: میزان تربیت‌پذیری و تاثیرپذیری کودکان ونوجوانان از رفتارهای نابهنجار والدین و در معیاری عظیم‌تر نیز  تاثیر  و تاثر متقابل فرد و جامعه و درصد  درونی کردن فرد از ارزش‌های ناصحیح یا غیر اخلاقی  به طور خلاصه، قرار گرفتن تحت تاثیر هنجارها و ارزش‌های ناسالم می‌تواند زمینه‌ساز قطعی آسیب‌های جدی روانی و اجتماعی شود. ، گروه همسالان و دوستان که اگر در معرض آسیب یا خود از آسیب‌دیدگان اجتماعی باشند، طبیعتا در درونی کردن ارزش‌ها، هنجارها و باورهای شخص تاثیر می‌گذارند و او را مستعد آسیب‌های اجتماعی می سازند. عمق فاجعه یاد شده به حدی زیاد است که همه گروه های یاد شده از خانواده جامعه تا خود فرد مسئول بروز چنین حوادثی هستند.
منصوری در مورد راهکارهای کلی برخورد با نوجوانان گفت: مهمترین و اولین قدم در تربیت یک نوجوان برقراری رابطه دوستانه والدین با اوست. به جای این پا و آن پا کردن و خوردن مدام حرف هایتان، خودتان باشید و در کمال آرامش و با مقدمه ای شیرین باب سخن را بگشائید. با ساده ترین ها، مکالمه را شروع کنید. مثلا، بگوئید: " چه خبر؟"، " امروز چطور بود؟" ،"ناهار خوشمزه بود!" و... همین سوال های ساده باعث می شود فرزند شما کم کم شروع به حرف زدن کند و خیلی از مسائل خود را با شما در میان بگذارد.

وی بیان کرد: بهتر است پیش از پرداختن به موضوع اصلی، بستر سازی کنید. مثلا، بر سر دیگر مسائل مهم زندگی نوجوان و یا خانواده توقف نمائید و در مورد یکی از اتفاقات پیش آمده اخیر، نظر او را بخواهید. سپس به تدریج گفتگو را هدایت کرده و در نهایت به سمت موضوعی که متمایل هستید در مورد آن بحث کنید، پیش ببرید. بدین طریق شما خواهید توانست فضای دوستانه ای را بر روابط خود و نوجوانتان حاکم سازید و او را راغب به گفتگو کنید.



انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۸ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵
متاسفانه هم بین خانواده یعنی فرزندان و والدین فاصله افتاده و هم حاکمیت شناخت درستی از جوانان ندارد متاسفم واقعا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
به خانواده مقتول تسلیت میگم واقعا سخته بچه مخصوصا دختر خیلی شیرینه من خودمم ی دختر 3ساله دارم درکشون میکنم.أما اون پسر هم تو سن بلوغ بوده اشتباه بزرگی کرده ولی با إعدام این پسر هم چیزی حل نمیشه قاتل جانی ک نبوده أسیر شیطان شده باید رو فرهنگ اجتماعی جامعه کار بشه.
United States of America
ناشناس
۰۸:۱۵ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
عکسشو دیدم ، واقعا دختر بچه گلی بوده ، واسه پسره متأسفم ، با نظر دوستان که ارسال کردند موافقم ، دیدن فیلمها و شبکه های ماهواره و اجتماعی بی تأثیر نیست .
United States of America
ناشناس
۰۸:۱۵ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
عکسشو دیدم ، واقعا دختر بچه گلی بوده ، واسه پسره متأسفم ، با نظر دوستان که ارسال کردند موافقم ، دیدن فیلمها و شبکه های ماهواره و اجتماعی بی تأثیر نیست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۴ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
درحال حاضر درصد زیادی از نوجوانان وجوانان ایرانی با این مشکل دست وپنجه نرم میکنن منظورم فساده،وبدلیل تفاوت فکری بین فرزندان و پدرو مادر که بر اثر پیشرفت جهشی تکنولوژی هستش خانواده ها درک درستی از جامعه امروزه نداشته و فرزندان را به حال خود رها کرده اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۴ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
این قبیل حوادث زیاد اتفاق می افته مسولین فرهنگی کشور باید فکری بکنن مخصوصا در رابطه با ماهواره و شبکه های اجتماعی مبتذل.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۵ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
در هر صورت قصاص حقشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۶ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
واقعا هم برای خانواده قربانی ناراحت شدم و هم خانواده قاتل
هیچ کس بچه بدنیا نمیاره که این طور اتفاق ها براش بیفته
هردو خانواده رنج می کشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
ان شاالله در هیچ جای دنیا چنین اتفاقات ناگوار رخ نده و انسان ها در کنار هم با خوشی و مهربانی زندگی کنند همه باید به هم کمک کنیم و تغییر رو از خودمون شروع کنیم مشکلات دیگران رو مشکلات خودمون و خوشی دیگران رو خوشی خودمون بدونیم اینگونه دنیا خالی از خشونت ميشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
همش از تاثیر فیلمهای ماهواره ای و گسترش اینترنت در بین افراد کم سن وساله،ببینید چ تاثیراتی برروی حجاب و عفت وحیا گذاشته،چقدر تو این چند سال که دیدن فیلمهای ماهواره ای زیاد شده امارطلاق و جنایت بالا رفته ،مردم باید خودشون به فکر باشن وگرنه مثل همین مورد دودش تو چشم خودشون میره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۷ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
بابا ریشه همه اینا دیدن فیلمهای مستهجنه
بچه ها رو قبل از هجده سالگی بدون نظارت تو فضای مجازی رها نکنید.
کاش شبکه های این مدلی فیلتر بود تا بچه ها به بلوغ زودرس نمی رسیدند
آخرین اخبار