شکل‌گیری کمپین "هر مرغدار یک مدرسه" / توزیع ساندویچ تخم‌مرغ در بیش از 100 مدرسه محروم کشور

همزمان با آغاز روز جهانی تخم مرغ از امروز در میان بالغ بر 100 هزار دانش آموز مدارس محروم کشور صبحانه سالم حاوی تخم مرغ توزیع می‌شود.

سید فرزاد طلاکش دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ  در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به 17 مهرماه که روز جهانی مصرف تخم مرغ به عنوان غذای سالم است، از تشکیل کمپین سراسری "هر مرغدار یک مدرسه" خبر داده و افزود: این کمپین به منظور توزیع تخم مرغ در مدارس محروم و مناطق کم برخوردار کشور و با همکاری بیش از 150 مرغدار در 10 استان کشور از امروز فعالیت خود را آغاز کرد که به همین منظور هم اکنون ساندویچ تخم مرغ حاوی بسته‌بندی های پلمپ شده در میان 100 هزار دانش آموز این استان‌ها با همکاری اداره کل آموزش و پروش آنها در حال توزیع است.

وی ادامه داد: در صورتی که صبحانه سالم دانش آموزان در زمره اولویت های وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد، کمپین کشوری "هر مرغدار یک مدرسه" می‌تواند حداقل در هفته یک روز و یا چند روز ساندویچ های حاوی تخم مرغ را برای ترویج فرهنگ مصرف این منبع غنی از پروتئین و کلسیم در میان دانش آموزان همه مدارس کشور با اولویت مناطق محروم توزیع کند و حتی سبدی برای خانواده های محروم و کم‌برخوردار در نظر گیرد.

جای خالی تخم مرغ در سبد غذایی خانوارهای ایرانی

دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ با تاکید بر اینکه علی رغم اینکه تخم مرغ یکی از سالم ترین و غنی ترین منبع فرآورده های طیور کشور بوده که متاسفانه استقبال کم مردم از این ماده غذایی سالم در کشورمان بسیار کم است، گفت: سرانه مصرف تخم مرغ در ایران طبق آمارهای کمیسیون بین المللی تخم مرغ و طبق تاییدیه سازمان بهداشت جهانی به قرار زیر است: 

شکل‌گیری کمپین  

این وضعیت نشان می دهد بر خلاف تصورات عموم افراد، این ماده غذایی نه تنها به بدن آسیب نمی رساند بلکه می‌تواند تمام کبودهای کلسیم مورد نیاز روزانه را نیز تامین وسیستم ایمنی بدن را نیز برای مقابله با بسیاری از بیماری‌ها تقویت کند.

تخم مرغ آسیبی به کبد نمی‌رساند 

وی همچنین با اشاره به باوری رایج مبنی بر مضر بودن تخم مرغ برای کبد و حتی خطر افزایش کلسترول خون نیز اظهار داشت: هم‌اکنون مستندات مندرج در مجله ها و مقالات معتبر علمی دنیا، بی ضرر بودن این ماده غذایی و سس ارزشمند را هم برای کبد و هم سایر بخش های بدن با قطعیت به اثبات می رساند؛ زیرا طبق شواهد علمی موجود این ماده با داشتن 9 اسید آمینه ضروری، کلسیم، سدیم، ید، سلنیم، کولین، ویتامین‌های E ,D ,A ,B و همچنین فقدان هرگونه اسید و یا چربی اشباع در زرده آن، کاملا برای بدن مفید است و خطرات کبدی موجود در این نوع از لبنیات هیچ مبنای علمی معتبری ندارد.

طلاکش با اشاره به تاکیدات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشورمان در خصوص ترویج مصرف تخم مرغ به عنوان غذای سالم به نامه دفتر بهبود تغذیه این وزارت خانه به قرار زیر اشاره کرد: 

شکل‌گیری کمپین

دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ اظهار داشت: آب‌پز کردن آن و یا استفاده از روغن کنجد، روغن زیتون و حتی ادویه‌هایی همچون فلفل سیاه یا پودر دارچین بهترین شیوه مصرف این محصول غذایی غنی برای عموم مردم به ویژه آن گروه از افرادی که از بوی نامطلوب آن بیزارند، است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار