همدان؛

راه‌اندازی بیمارستان جامع زنان در همدان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از راه‌اندازی بیمارستان جامع زنان در در استان خبر داد.

راه‌اندازی بیمارستان جامع زنان در همدانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ سید حبیب‎اله موسوی‎بهار در همایش بزرگ سلامت زنان شاغل اظهار داشت: با راه‌اندازی بیمارستان جامع زنان حداقل با 200 تخت و ارائه تخصص‌های مورد نیاز برای زنان، شاهد ارتقای کیفیت خدمات و گسترش آن در استان باشیم.

وی با بیان شعار امسال هفته ملی سلامت بانوان با عنوان «زنان شاغل، سلامت زنان و جامعه سالم»، حضور بانوان در نیمی از مشاغل کشور را نشاندهنده توانایی این قشر دانست که نیازمند اختصاص امکانات و فضای مناسب به منظور استفاده از قابلیت آنان است.

موسوی بهار افزود: شرایط خاص فرهنگی، اجتماعی و جغرافیایی و شیوع بیماری‌های مزمن، ناتوانی‌های جسمی، مشکلات روحی بخصوص افسردگی، مشکلات مفاصل و اسکلت و پوکی استخوان و انواع سرطان در زنان به عنوان ستون اصلی خانواده می‌طلبد تا بیش از پیش و با توجه ویژه به آنان، از وقوع این مشکلات پیشگیری کرد.

این مسئول، وجود استرس در زنان شاغل را بیشتر از زنان خانه‌دار دانست و با بیان اینکه تحمل هزینه‌های جسمی و روانی بیماری از هزینه اقتصادی آن بالاتر است؛ تأمین سلامت زنان را از اساسی‌ترین موارد برشمرد و با تأکید بر حساس‌سازی و اطلاع‌رسانی در این مورد، از آنان خواست تا بیش از پیش به سلامت جسم و روان خود توجه داشته باشد تا با پیشگیری از ابتلا به ناتوانی‌ها بتوانند از حداکثر توان خود برای حضور در خانواده، تربیت فرزندان و ایفای نقش‌ اجتماعی برخوردار باشند.

وی با بیان اینکه ارائه خدمات و راهنمایی‌های شایسته توسط دانشگاه با استفاده از نظرات حوزه‎های تخصصی، فوق تخصصی، غیر پزشکی و کارشناسی‎های مختلف از وظایف مهم است، افزود: این اقدامات با هدف حمایت از زنان در خانواده و اجتماع با هدف دستیابی به جامعه و فرزندان سالم و ایفای نقش اجتماعی آنان انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه با تأکید بر اهمیت برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای زنان، از جامعه زنان خیّر استان خواست تا برای بهبود فضای فیزیکی مرکز آموزشی درمانی فاطمیه به عنوان مرکز ارائه دهنده خدمات تخصصی به زنان همت گمارند.

موسوی‌بهار، تدوین بسته‎های آموزشی پیشگیرانه به منظور آگاهی‌رسانی به بانوان در خصوص دوران پیش از یائسگی و دوران پس از یائسگی و مشکلات این دوران را خواستار شد و با توجه به کمبود نیروی متخصص زنان؛ بر ایجاد رشته‎های میان‌رشته‌ای با حضور ماماها و پرستاران با هدف ارائه مشورت ‌و مراقبت‌های لازم تأکید کرد.

 
انتهای پیام/ د
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.