مهارت همدلی را یاد بگیرید

همدلی یعنی توانایی برقراری ارتباط با دیگران و بتوانیم خود را جای دیگری گذاشته و حس و حال طرف مقابل را درک کنیم.

محمد تکلو روان‌شناس در گفتگو باخبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: مهارت همدلی به این معناست که خود را در جایگاه طرف مقابل قرار دهیم و با کنترل احساسات خود بتوانیم به درستی با او همدلی کنیم.

وی افزود: بعضی به اشتباه تصور می‌کنند همدلی یعنی همدردی کردن و سعی بر این دارند وقتی شخصی دردی را متحمل می‌شود او هم مانند وی همان درد را تحمل کند و به اصطلاح با او همدردی کند اما این تصور اشتباه است چرا که ما قرار نیست با کسی همدردی کنیم و اگر بخواهیم به لحاظ انسانی دیگری را بفهمیم باید همدلی داشته باشیم. 

این کارشناس در ادامه گفت: در مهارت همدلی باید توانایی درک دیگران را داشته و از لحاظ فکری و روانی انسان مستقلی باشیم که به عنوان درمان و مرحم بتوان عمل کرد، همچنین  با درنظر گرفتن این موضوع که طرف مقابل تمایل به همدلی دارد یا خیر می توان این مهارت را به درستی اجرا کرد.

تکلو در ادامه تصریح کرد: همانطور که ما از لحاظ جسمی تفاوت‌هایی داریم از لحاظ روانی هم دارای تفاوت‌هایی هستیم که باید به درستی آنها را درک کنیم تا در هنگام همدلی با طرف مقابل دچار مشکل نشویم.

وی در پایان گفت: ما باید برای همدلی میل کمک به دیگری را داشته باشیم و با اعتماد به نفس بالا تمام سعی‌مان در این باشد که با طرف مقابل به درستی همدلی کنیم و صادقانه و صممیمانه برخورد کرده و حس ترحم نداشته باشیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار