به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،وجیهه
 عرب شاهی در گفتگو با خبرنگاران افزود: خواب مناسب و کافی برای حفظ 
تندرستی اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا با داشتن خواب معتدل و لازم تمامی 
اعمال طبیعی شامل هضم موادغذایی، متابولیسم و سوخت وساز مواد غذایی و دفع 
سموم یهبود یافته و موجب تجدید قوای اعضای مختلف بدن میشود. 
     
    
    
    
وی،
 خوردن شام حداقل 2-3 ساعت قبل از زمان خواب، نخوردن تنقلات سنگین و چرب و 
شور بعد از وعده شام، مصرف وعده شام شامل سبزیجات رنگی و دارای برگ سبز 
مانند اسفناج، ریحان، شوید و نعنا، سالاد کاهو و کم بروکلی بخارپزشده به 
همراه کمی ماست کم چرب و روغن زیتون، استفاده از منابع غذایی حاوی اسیدهای 
چرب امگا3 مانند غذاهای دریایی، عدم مصرف شام سنگین و حجیم و دیرهضم مانند 
آب گوشت تلیت شده، نخوردن غذاهای پر ادویه و عدم مصرف غذاهای پرچربی را از 
اصول مهم تغذیه مناسب جهت داشتن خواب مناسب و رفع بی خوابی و بدخوابی عنوان
 کرد. 
   
 
    
    
وی،  استفاده
 از غلات سبوسدار مانند برنج قهوه ای یا نان سنگک، مصرف سوپ جو، شیر و 
جوانه گندم یا گوشت بوقلمون و سفیده تخم مرغ به عنوان یک وعده شام مناسب، 
مصرف یکی از دمنوش ها مثل گل گاوزبان، سنبل الطیب و کمی عسل 30 الی 60 
دقیقه پیش از خواب، مصرف میوه جاتی نظیر انواع توتها، انواع آلوها، آلبالو،
 گیلاس، شلیل، هلو، هندوانه و کمی تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، شیر و عسل، 
بادام و موز و مویز یا کشمش در میان وعده قبل از شام یا حداقل 2.5 ساعت پس 
از شام از دیگر اصول تغذیه نام برد. 
انتهای پیام/م