به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری ا یتارتاس ؛  لاوروف در مصاحبه با مجله ارمنی ریجنال پست - قفقاز اعلام کرد مناسبات میان روسیه و ترکیه فرایندی نیست که به زیان دیگر کشورها تمام شود. 
 
وی افزود : روسیه هیچ دستور کار مخفی و  پنهانی ندارد ، ما  بر ضد هیچ کشور ثالث ، هیچ ائتلاف سیاسی یا هیچ ائتلاف اقتصادی بنا نمی کنیم یا منافع هیچ کشور دیگر را به خطر نمیاندازیم. 
لاوروف در این مصاحبه تصریح کرد اعاده تدریجی روابط روسیه و ترکیه به نفع ثبات و امنیت منطقه قفقاز خواهد بود و خارج شدن این مناسبات دوجانبه از بحران موجب تقویت اعتماد و درک و تفاهم دوجانبه در منطقه می شود. 
وزیر خارجه روسیه همچنین تصریح کرد ما انتظار داریم بهبود تدریجی مناسبات دوجانبه با آنکارا به نفع صلح و امنیت و ثبات در منطقه قفقاز تمام شود. 
انتهای پیام/