وزیر کشور تأکید کرد: اخبار منتشرشده مبنی بر ممنوع‌التصویری رئیس‌جمهوری سابق کذب است.

ممنوع‌التصویری رئیس‌جمهوری سابق کذب استبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در جمع خبرنگاران درباره شایعات مطرح شده مبنی بر مصوبه ممنوع‌التصویری احمدی‌نژاد گفت: شورای امنیت کشور هیچ مصوبه‌ای درباره ممنوع‌التصویری محمود احمدی‌نژاد نداشته است.

وی تأکید کرد: اخبار منتشرشده مبنی بر ممنوع‌التصویری رئیس‌جمهوری سابق کذب است.

وزیر کشور در رابطه با عدم پخش زنده مناظرات انتخاباتی کاندیدای ریاست جمهوری تصریح کرد: در جلسه کمیسیون تبلیغات ریاست جمهوری دلایل مختلف مطرح و 4 نفر از 5 عضو نظرشان پخش مناظره ها به صورت غیر زنده بود البته در آن جلسه مقرر شد نمایندگان نامزدها در زمان ضبط حضور داشته باشند و بر امر ضبط و پخش نظارت کنند.

وی در ادامه گفت: موضوع پخش مناظره‌های ضبط شده که از سوی کمیسیون تبلیغات مطرح شد در افکار عمومی و رسانه‌ها واکنش‌های بسیاری داشت ولی من این سوال را می‌خواهم از شما و همه رسانه‌ها و مردم بپرسم که در مناظرات آزاد و زنده چه حرف و مطلبی قابل بیان است که در مناظرات ضبط شده قابل گفتن نیست؟! تنها نگرانی آن است که عده‌ای بخواهند مواردی را سانسور کنند و از مناظرات دربیاورند که برای چنین مواقعی پیش‌بینی‌های لازم انجام شده و ناظران و نماینده‌های کاندیداها حضور خواهند داشت و هیچکس نمی‌تواند به جز مواردی که مصداق تهمت، خلاف و برهم زننده شئونات است، موضوعی را از مناظرات خارج کند. 

وی اضافه کرد: نکته‌ای که باید به آن توجه داشت آن است که در برنامه‌های زنده هر حرفی که زده شود دیگر قابل مدیریت نیست و ما در سال 88 هزینه‌های بسیاری را بابت این حرف‌ها پرداخت کردیم که آثار آن و کدورت‌های آن سال همچنان باقی است. 

وزیر کشور در ادامه سخنانش با انتقاد از رفتار برخی رسانه‌ها در واکنش به این تصمیم ستاد انتخابات کشور گفت: من خوشحالم که رسانه‌ها در موضوعات مختلف کشور وارد می‌شوند و نظرات خود را مطرح می‌کنند و حتی انتقاد نیز انجام می‌دهند ولی متاسفانه برخی رسانه‌ها به جای انتشار مسائل کارشناسی، به صورت سیاسی با موضوع برخورد کردند و عنوان کردند که این تصمیم، تصمیم رحمانی فضلی وزارت کشور است حتی برخی دیگر عنوان کردند که این تصمیم با نظر رئیس‌جمهور و از طریق من گرفته شده در حالی که صادقانه عنوان می‌کنم در این موضوع هیچ مشورت و همفکری با رئیس‌جمهور نداشتم و حتی پس از اعلام این مصوبه رئیس‌جمهور نخستین‌ کسی بود که نسبت به آن معترض شد و نه تنها در شیراز بلکه 2 بار در تماس مستقیم با خودم اعتراض خودش را به این تصمیم ابراز کرد. 

رحمانی فضلی در پاسخ به این سوال که بازنگری به این تصمیم انجام خواهد شد یا خیر، گفت: متاسفانه برخی رسانه‌ها عنوان کردند که شب گذشته جلسه تبلیغاتی ستاد انتخابات برگزار شد در حالی که جلسه شب گذشته تنها جلسه کمیسیون نظارت بود ولی در جلسه امروز حتما این موضوع مجددا مطرح خواهد شد و در صورتی که استدلال‌ها، شواهد و قراین به گونه‌ای باشد که افراد حاضر در جلسه را اقنا کند، دوباره رای‌گیری انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: نکته حائز اهمیت آن است که شخص بنده به عنوان وزیر کشور نه تنها مسئول برگزاری انتخابات بلکه مسئول برگزاری انتخابات در امنیت کامل و سلامت تمام هستم و این دو اصل باعث می‌شود تا تصمیمات سخت‌تر شود. 

رحمانی‌فضلی با اشاره به اهمیت انتشار اخبار در زمان کنونی و همزمان با نزدیک شدن به ایام انتخابات اظهار داشت: انتخابات مسئله بسیار مهم و سرنوشت‌سازی است و همانطور که مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور بارها تاکید کردند باید به صورت قانونی و کاملا سالم برگزار شود لذا نقش رسانه‌ها در این امر بسیار مهم است و هر نوشته و تحلیلی می‌تواند در فضای عمومی انتخابات اثرگذار باشد. 

وی خطاب به رسانه‌ها و جامعه خبری کشور از آنها خواست با حفظ امانت و اصول خبررسانی، از بیان حدسیاتی که باعث رنجش افکار عمومی و کاهش مشارکت مردم در انتخابات می‌شود خودداری کند. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۲:۳۴ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶
من زمانی حرفهای کاندیداها رو میفهمم که کار داشته باشم واسه ادم بیکار فرقی نمیکنه مناظره زنده باشه یا ضبط شده
-
ناشناس
۰۹:۲۶ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
مناظره زنده نباش ارزش نداره
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۰:۰۰ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
مناظره اگر زنده باشد در ارا تقلب صورت نمیگیرد چرا مشخص میشود چه کسی رای میاورد با پخش زنده برنامه اصلح انتخاب میشود اقای وزیر نترس مردم ایران مسلمان وشیعه امام علی ع هستند
Germany
یک شهروند
۲۳:۱۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
مگه قراره چی بگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ابراهیمی
۲۲:۳۸ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
ب اسلام احمدا لله به نظر مردم احترام گذاشتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۴ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
بابا همه چیزو سیاسی و جناحی نکنید
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۱:۵۷ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
آقا اصلا باالفرض نامزدها به همدیگه تهمت بزنن. خب مردم می خوان ببینن کدوم نامزد بدون سند و مدرک تهمت می زنه؟ یا نامزدی که مورد اتهام قرار گرفته چطوری از خودش دفاع می کنه؟ مگه آمریکا هر روز ایران رو مورد اتهام قرار نمی ده. خب مردم می خوان بدونن ریس جمهورشون چطوری ازشون دفاع می کنه؟
خیلی مسخره اس که مناظره ریاست جمهوری هم سانسور بشه.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۴۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
درخواست مردم از رهبری ، باتوجه به اینکه صدا و سیما زیر نظر رهبری می باشد ایشان به ماجرا ورود کرده و دستور مناظره زنده را بدهند.
Iran (Islamic Republic of)
امید
۲۱:۰۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
Jasem:
باسلام
بارزترین استدلال آقای رحمانی برای زنده نبودن مناظره ها ، اتفاقاتی بود که بعد از انتخابات ۸۸ رخ دادند .از شما خواهشمندم این سوال رو مطرح کنید که مگر سال ۹۲ زنده برگزار نشدن؟ آیا اتفاق خاصی افتاد. غیر از اینه که این استدلال باطل ترین استدلال می تونست باشه؟ حالا که همه مردم داد می زنن باید زنده باشه چرا خلاف خواست مردم عمل میکنند؟
-
ناشناس
۲۰:۲۳ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
مناظره اگه زنده نباشه ماهیت روشنگری نخواهد داشت،ویک نوع توهین به شعور مخاطبان است.
Iran (Islamic Republic of)
داش
۱۹:۵۳ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
فقط زنده وگرنه هیچ فایده ای نداره
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۹:۰۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
این یعنی توهین به شعور و بصیرت مردم.واقعا جای تاسف دارد.
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۸:۴۵ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
مهم نظر مردمه که مردم دوست دارن مناظرات زنده پخش بشه - مردم حق دارن که مناظرات زنده رو تماشا کنند
Iran (Islamic Republic of)
محمد علی
۱۸:۴۳ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
به مردم احترام بزارید مناظره ضبط شده خیلی مسخره هستش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۳ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
امام جمعه نماینده ولایت فقیه است ولایت فقیه هم نماینده امام عصر و خدا . چرا از اوامر و دستورات امام اطاعت نمیکنید. مدیریت داشتن روی حقایق کار درستی نیست
۱۲۳