گسترش پیامدهای هجوم باج افزار به رایانه های انگلیس

در پی رخنه باج افزار به رایانه های وزارت بهداشت و درمان انگلیس، شماری از اعمال جراحی لغو شد و انتظار می رود پیامدهای انتشار این باج افزار، باز هم گسترده تر شود.

گسترش پیامدهای هجوم باج افزار به رایانه های انگلیس

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از گاردین، در حالی که رخنه باج افزار موجب شده تا ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در انگلیس مختل شود، جرمی هانت، وزیر بهداشت و درمان انگلیس از دیده ها پنهان مانده است.

روزنامه گاردین در این باره نوشت: در حالی که 47 منطقه عرضه خدمات بهداشتی و درمانی در انگلیس در پی رخنه باج افزار از روز جمعه از ارائه فعالیت عادی باز مانده اند، وزیر بهداشت و درمان این کشور هنوز بیانیه ای در این باره صادر نکرده و به پرسش های خبرنگاران پاسخ نداده است.

در پی رخنه باج افزار به رایانه های وزارت بهداشت و درمان انگلیس، شماری از اعمال جراحی لغو شد و انتظار می رود پیامدهای انتشار این باج افزار، باز هم گسترده تر شود.

آثار این بدافزار که از روز جمعه بیش از دویست هزار رایانه را در 150 کشور جهان هدف قرار داد، هنوز در رایانه های 7 منطقه بهداشت و درمان انگلیس باقی است و در دو روز گذشته، بسیاری از مطب های پزشکان عمومی نیز که در روزهای پایان هفته باز بود، تعطیل شد.

تولید کنندگان باج افزار وانا کرای (WannaCry)، از مالکان رایانه هایی که مورد حمله قرار گرفته اند، 300 دلار باج می خواهند تا امکان دسترسی آنان را با رایانه هایشان فراهم کنند که تا صبح دوشنبه، فقط حدود 38 هزار پوند به سه حساب معین شده واریز شده است. تولید کنندگان این باج افزار هشدار داده اند پس از سه روز، مبلغ باج را دو برابر خواهند کرد و پس از هفت روز نیز همه اطلاعات در رایانه ها را نابود می کنند و بنابراین، انتظار می رود مبلغ باج دریافتی در روزهای آینده بیش تر شود.

شرکت ها، بانک ها و سازمان های بزرگی همچون شبکه راه آهن آلمان، شرکت ارتباطاتی تلفونیکا در اسپانیا، شرکت پستی فدکس (FedEx) آمریکا و وزارت کشور روسیه، از قربانیان باج افزار جدیدند.

همچنین شرکت رنو اعلام کرد در پی نفوذ این باج افزار به رایانه های این شرکت، کارخانه اش در شمال شهر دبی، امروز تعطیل است.

سخنگوی یوروپول، پلیس اروپا به خبرگزاری فرانس پرس گفت: شمار قربانیان در اروپا از روز جمعه ثابت مانده است که نشان می دهد از گسترش بدافزار پیشگیری شده است.

در استرالیا، کره جنوبی، اندونزی، ژاپن و چین نیز رخنه این باج افزار موجب اختلال در فعالیت های شرکت های خصوصی و سازمان های دولتی شده است.

مسئولان شرکت ها و سازمان ها در اروپا و آسیا از کارکنان خود خواسته اند از باز کردن رایانامه های مشکوک و پیوست های آن ها خودداری کنند زیرا به گفته آنان، هنوز مین های کاشته شده فراوانی در انتظار انفجار است.

در انگلیس نیز مقامات مسئول هشدار دادند مردم از پرداخت باج درخواستی خودداری کنند زیرا تضمینی وجود ندارد که دستیابی به رایانه ها دوباره ممکن شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار