جادوی شکلات تلخ

تیمی از محققان دریافته اند شکلات تلخ موجب آهسته شدن روند افزایش سن می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فشار اکسایشی و التهاب همراه با بالارفتن سن افزایش می یابد و تصور می شود نقش مهمی در بروز بیماری های حافظه نظیر آلزایمر دارد.
 
در مطالعه جدید، محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان دادند «اپی کتیچین»، فلاوانول موجود در برخی مواد خوراکی نظیر شکلات تلخ، موجب کاهش اسیب ناشی از فشار اکسایشی و التهاب عصبی در موش ها شد.
 
محققان مشاهده کردند تنها دو هفته بعد از درمان با اپی کتیچین، نه تنها میزان فشار اکسایشی و التهاب عصبی کاهش یافت بلکه حافظه و میزان اضطراب در موش ها هم بهبود یافت.
 
به گفته محققان، مصرف شکلات تلخ تاثیرات مفیدی بر حافظه افراد دارد و از این رو به سالمندان مصرف این ماده خوراکی توصیه می شود.
 
 
منبع:مهر
 
انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار