قرار است دریافت‌کنندگان یارانه با گرو گذاشتن حساب سرپرست خانوار، یک کارت اعتباری خرید کالا به‌ارزش ۵میلیون تومان دریافت کنند که بانک مرکزی این مبلغ را در مدت ۵ سال با سود ۱۸درصد از حساب یارانه متقاضیان برداشت خواهد کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   یاراکارت کارت خریدی است که در ابتدا موجودی آن 5 میلیون تومان بوده و امکان نقل و انتقال و برداشت این وجه از از کارت وجود ندارد و تنها می‌توان با آن خرید کرد و هدف از ارائه چنین کارت‌هایی افزایش قدرت خرید مردم است.

یاراکارت به تمامی سرپرستان خانواری که در لیست دریافت یارانه قرار دارند پرداخت می‌شود و ضمانت پرداخت این وام در ابتدا تنها حساب یارانه بوده ولی در اصل ابلاغیه این موضوع به بانک‌ها آمده است که شعبات بانک‌ها می‌توانند با دریافت سفته و درخواست ضامن در جهت تضمین بازپرداخت وام از وام‌گیرندگان اقدام نمایند.

این کارتهای اعتباری جدید در قالب عقد مرابحه صادر شده و تسهیلات به‌صورت نسیه اقساطی به اشخاص داده می‌شود. بازپرداخت اقساط نیز به‌صورت مستقیم از حساب یارانه افراد صورت خواهد گرفت. در مرحله اول سقف تسهیلات اعطایی از طریق این سازوکار 50 میلیون ریال خواهد بود. مهلت بازپرداخت تسهیلات حداقل 36 و حداکثر 60 ماه خواهد بود. به‌جز برداشت وام از یارا کارتهای اعتباری سایر عملیاتهای بانکی از قبیل برداشت وجه، انتقال وجه و برداشت کارمزد از طریق کارتهای مذکور امکان‌پذیر نخواهد بود.

نحوه گرفتن وام با کارت یارانه سرپرست خانوار

بانک مرکزی به منظور پوشش گسترده کارت‌های اعتباری در کشور و تسهیل بهره‌مندی تمام اقشار جامعه از تسهیلات بانکی به پشتوانه یارانه واریزی به حساب خانوارها که در نهایت می‌تواند منتج به افزایش قدرت خرید خانوارها و ارتقای رضایتمندی جامعه از نظام بانکی و کمک به تولید و اشتغال داخلی می‌شود، طرح «یاراکارت اعتباری» را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

براساس این بخشنامه که 27 اردیبهشت ماه ابلاغ شد تمام سرپرستان خانوارها که مشمول اخذ یارانه هستند، می‌توانند با ارائه درخواست برای اخذ یاراکارت اعتباری به مؤسسه اعتباری مراجعه کنند.یاراکارت اعتباری در قالب عقد مرابحه توسط مؤسسه اعتباری صادر و تسهیلات آن به صورت نسیه اقساطی به اشخاص مشمول اعطا می‌شود.همچنین به هر خانوار مشمول دریافت یارانه، صرفاً یک فقره یاراکارت اعتباری اعطا و کارت مزبور به نام سرپرست خانوار صادر می‌شود.

طبق روش‌های طراحی شده بازپرداخت تسهیلات اعطایی به صورت خودکار از محل حساب‌های یارانه‌ای اشخاص انجام می‌پذیرد و بدین سبب ریسک ناشی از عدم پرداخت اقساط از سوی اشخاص مشمول به حداقل می‌رسد.

جزئیات یاراکارت براساس تعداد اعضای خانوار به شرح جدول زیر است:
نحوه گرفتن وام با کارت یارانه سرپرست خانوار

منبع:میزان


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۹۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مینانادرزاده
۰۹:۰۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
من این وام یارانه نیاز دارم سرپرست ندارم ممنون میشم ۰۹۳۰۵۰۵۵۱۲۷
Iran (Islamic Republic of)
مینانادرزاده
۰۹:۰۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
من هم نیاز به این وام دارم
Iran (Islamic Republic of)
مینانادرزاده
۰۹:۰۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
کجا میشه ثبت نام کرد ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مینانادرزاده
۰۹:۰۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
من هم به این وام نیاز دارم
Iran (Islamic Republic of)
مینانادرزاده
۰۹:۰۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
من این وام یارانه نیاز دارم
Iran (Islamic Republic of)
مینانادرزاده
۰۹:۰۴ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
من این وام یارانه نیاز دارم سرپرت ندارم ی مادر دخترم ممنون میشم
Iran (Islamic Republic of)
رحمان
۰۱:۰۵ ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام با این که خودم اوضاع مالي ام خوب نیست و دیکس کمر دارم و همسرم مریض احوال هست و شدیدا به وام احتیاج دارم بخدا خیلی دلم به خاطر این بنده خدایی که بخاطر وام ۵ میلیونی التماس میکنه و احتیاج داره میسوزه واقعا آخرت کی جواب گوی این همه قلب شکسته و زندگی بدون امید میشه ای مسؤلین عزیز
Iran (Islamic Republic of)
محمدعلی.سلیمی
۰۱:۰۸ ۱۷ آبان ۱۴۰۱
بخدا.برای.این.وام.خیلی.گرفتارم.انگاری.زنوبجهمه.از.مرگ.نجات.میده.چون.دوساله.مریضم.ودربستر.میباشم.پوله.نان.خشکی.ندارم.ممنونم.
Iran (Islamic Republic of)
امیرحسین
۲۲:۴۳ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
سلام من یه راننده هستم اسنپ که زندگیم ازاین راه میگذره الان ماشینم به روغن سوزی افتاده وبه یه وام ۷میلیونی برای تعمیراحتیاج دارم واقعا دارم خجالت خونوامومیکشم چون بیدارشدم توروخداکمک کنید
Iran (Islamic Republic of)
فردین.رضایی
۰۲:۱۵ ۰۹ مهر ۱۴۰۱
ببکارسرپرست.۴تابچه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۰۸ مهر ۱۴۰۱
با سلام بنده داری ی دختر 4ساله هستم و کارگر هستم برای پول پیش خونه نیاز ب وام دارم و الان نگهبان هستم در یک باغ ک این باغ هم ب فروش رسیده و یک ماه ب ما وقت دادن ممنون میشم پی گیری کنید
Iran (Islamic Republic of)
قاسم رحمانی نجارکلایی
۰۱:۱۳ ۰۵ مهر ۱۴۰۱
سلام شما که راحت میتونید وام با کارت یارانه پرداخت کنید پس چرا انجام نمیشه جناب خاندوزی عزیز خداییش میشه وام داد کافیه یارانه بگیران رو بررسی کنید درسته مشکلات زیاد داریم اما؟؟اما؟؟اما حق معلم ۳۰ میلیون هم نیست؟؟؟آخه راحت میتونید قسط رو هم بگیرید خب چی میشه بزرگوار
Iran (Islamic Republic of)
فرید حقی جاورسینه
۱۹:۵۴ ۲۶ شهريور ۱۴۰۱
سلام اینجانب جوان ۲۸ ساله هستم و دارای یک دختر ۶ ساله دخترم برای پیش دبستانی باید ثبت نام شود پول پیش کم دارم لطفا وام یارانه ای به من بدهید با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
محمدتقی نراقی
۱۳:۱۱ ۰۷ شهريور ۱۴۰۱
اینجانب 53سال دارم ودر حال حاضر 3 سال است که بیکار هستم واحتیاج شدید به این وام دارم ِِاگر واقعا رسیدگی مینماید ضروری است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۱۸ مرداد ۱۴۰۱
سلام من میخام وام یارانع بگیرم اگه امکانش باشه ۳۰ملیون تومان لطفا کمکم کنید احتیاج دارم
آخرین اخبار