رئیس اندیشکده یقین در اصفهان:

صنایع پایین‌دستی در فرهنگ حمایت شوند

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه همواره نمی‌توان برای عدم استفاده مردم از محصولات نامناسب استفاده از آن را نفی کرد، گفت: برای تحقق اهداف در حوزه محصولات فرهنگی باید جایگزین ایجاد کرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسن عباسی در آئین افتتاحیه چهارمین نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای برپایی این نمایشگاه اظهار داشت: این حرکت نوعی آتش به اختیار است که از سوی نیروهای انقلاب اسلامی جوانه زده و نتایج ملموس اجتماعی دارد.

وی با اشاره به منفعت و ضرر ذکر شده در قرآن افزود: براساس آیات قرآن بالاتر از ضرر خسارت است مگر با داشتن ایمان و عمل صالح که 65 بار در قرآن به این موضوع اشاره شده است.

رئیس اندیشکده یقین گفت: اگر کسی ایمان نداشته باشد و عمل صالح انجام ندهد در خسارت است، امام باقر (ع) نیز درباره ایجاد حکومت جهانی می فرمایند این اتفاق زمانی می‌افتد که مردم ایمان داشته باشند.

وی ادامه داد: امروز مردم بعضاً ایمان دارند اما پشت این ایمان عمل صالح نیست و نابسامانی‌های فرهنگی جامعه نیز دلیل همین موضوع است.

عباسی با اشاره به هدف رسالت انبیا تصریح کرد: هدف قیام برای قسط است تا عدالت در هرکجا به سهم هرکس انجام شود، مصداق امروزی ایمان کامل و عمل صالح، "شهید حججی" است.

وی با بیان اینکه ما از جوانی سخن می‌گوییم که قلب همه انسان‌ها را یک‌دفعه تکان داد، خاطرنشان کرد: اثر او بعد از شهادت در حد میلیون و میلیارد است، چون او با سر بریده و مانند امام حسین (ع) انسان‌ها را به‌سوی خدا دعوت کرد.

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه وقتی جامعه به‌جایی رسید که تعداد شهید حججی‌هایش زیاد شد آن جامعه در عصر ترازو قرار دارد، گفت: امروز انسان‌هایی از کشورهای مختلف در دفاع از حرم به پاخاسته‌اند، امام باقر (ع) زمان تحقق امر را هجرت به عصر قسط می‌دانند و این کارکرد جامعه اسلامی است.

وی با اشاره به ویژگی‌های جامعه اسلامی افزود: زمانی اسلام در جامعه حضور دارد که مردم شهد و شیرینی قسط را چشیده باشند.

عباسی با اشاره به ایجاد ابزار و نوشت‌افزارهایی که محصول خارج است، بیان کرد: چنین قهرمانانی مانند شهید حججی در اصفهان ما هستند بنابراین نباید شخصیت‌های دیگر الگوی نوشت‌افزار کودکان ما شوند.

رئیس اندیشکده یقین گفت: در این راستا صنایع پایین دستی بسیار مهم هستند، اگر در فرهنگ نتوانیم صنایع پایین‌دستی داشته باشیم قافیه را باخته‌ایم. این صنایع باید از صنایع بالادستی مانند فیلم و سریال تغذیه شوند که یک فکر بالاتر اینجا وجود دارد و محصول همه این‌ها لوازم‌التحریر، مبلمان، دکوراسیون حتی کیک تولد است.

مدیر موسسه فرهنگ اول نیز در افتتاحیه چهارمین نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی اسلامی اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه به دنبال دغدغه جمعی از فعالان فرهنگی پیرامون محصولات فرهنگی ویژه کودکان با همکاری چند موسسه فرهنگی از سال 90 آغاز شد.

کلانتری افزود: از آنجایی که تنوع محصولات فرهنگی بسیار فراوان است روند بررسی کیفیت این محصولات را با توجه به مسائل مربوط به جنگ نرم در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه همواره نمی‌توان برای عدم استفاده مردم از محصولات نامناسب استفاده از آن را نفی کرد، گفت: برای تحقق اهداف در این زمینه باید جایگزین ایجاد کرد که در این راستا دو موسسه شروع به شخصیت‌پردازی و تولید جدید در این مجموعه کردند.

مدیر موسسه فرهنگ اول ادامه داد: امسال در سال پنجم مجموعه ایران نوشت حدود 100 برند فعالیت می‌کنند، البته هدف ما ورود تجاری نبود اما با استقبال بسیار خوب طیف‌های گوناگون مردم با سلایق مختلف روبرو شدیم.

 این رویداد فرهنگی از 6 تا 30 شهریور از ساعت 16 الی 23 و در خیمه عاشقان ثارالله واقع در خیابان کمال اسماعیل، خیابان پاسداران (باغ گلدسته)، جنب ناحیه مقاومت بسیج امام صادق (ع) برگزار می‌شود.

 

انتهای پیام/م

چرخه صنعت فرهنگی کشور ناقص است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.