توصیه‌های بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات تأکید کرد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمجید فدایی با تأکید بر اهمیت رعایت بهداشت فردی و محیطی در تهیه و توزیع نذورات و مواد خوراکی در اجتماعات عزاداران ماه‌های محرم و صفر گفت: عدم توجه به این موضوع ضمن احتمال بروز بیماری‌های مرتبط با آب و غذا، افزایش بیماری‌های عفونی روده‌ای را نیز در پی دارد.

وی، بر همین اساس به مردم و هیئت‌های مذهبی استان توصیه کرد:

- از مواد غذایی سالم و بهداشتی و دارای بسته بندی مورد تأیید وزارت بهداشت استفاده کنند.
- برای توزیع آب، شربت و یا شیر در بین دسته‌جات و یا مراسم عزاداری، از لیوان یکبار مصرف استفاده شود.
- برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، از ظروف یکبار مصرف مناسب و ترجیحاً ظروف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده نمایند.
- از فرآورده‌های خام دامی مجاز و دارای بسته بندی مورد تأیید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی استفاده گردد.
- از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری گردد. در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته در دمای زیر ۴ یا بالای ۶۳ درجه سانتیگراد (روی شمعک گاز) نگهداری شود.
- از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری کنید.
- در صورت توزیع سبزی و سالاد، رعایت مراحل چهار گانه سالم سازی شامل مراحل پاک‌سازی، انگل زدایی، میکروب‌زدایی و آبکشی سبزیجات الزامی است و توصیه می‌شود از سالاد و سبزی بسته بندی شده و دارای پروانه بهداشتی استفاده نمایند.

انتهای پیام/م
 
به توصیه‌های بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات توجه شود
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.