آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز به کار کرد

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی برای ارائه خدمات پژوهشی در زمینه‌های مختلف علوم پایه و تخصصی پزشکی برای تسهیل روند تحقیقات و ارائه خدمات تخصصی آغاز به کار کرد.

به گزارش حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور؛ آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه‌های فناوری‌نانو، فناوری زیستی و سلول‌های بنیادی  به پژوهشگران و محققان خدمات آزمایشگاهی ارائه می‌دهد.

این عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی آمادگی لازم برای ارائه خدمات پژوهشی در زمینه‌های مختلف علوم پایه و تخصصی پزشکی از قبیل: بیولوژی مولکولی، ژنتیک، فناوری نانو و فناوری نانو در دارو با جدیدترین تجهیزات مبتنی بر فناوری‌های روز را دارد.

آزمایشگاه‌های جامع تحقیقاتی  برای تسهیل روند تحقیقات و ارائه خدمات تخصصی و پاسخ به نیاز‌های پژوهش در زمینه خدمات آزمایشگاهی به محققان سراسر کشوربا حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز به کار کرد.

ارائه خدمات آزمایشگاهی کارآمد به محققان توسط آزمایشگاه  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

از توانمندی های این آزمایشگاه می توان به کنترل کیفی و کمی در زمینه مهندسی، پزشکی، علوم پایه، کشاورزی و زیست‌فناوری، تصویربرداری و مشخصه‌یابی نمونه‌ها در ابعاد نانو، شناسایی کیفی مولکول‌های مختلف و تعیین ساختار مولکولی، تصویربرداری و مطالعه بیماری‌ها در مدل‌های حیوانی و دارورسانی هدفمند، روشی برای تولید نانوالیاف و ... برای خدمت‌رسانی به محققین و پژوهشگران علوم پزشکی اشاره کرد.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با گرد هم آوردن مجموعه‌ای از مراکز آزمایشگاهی مجهز و استاندارد سراسر کشو، زمینه ارائه خدمات آزمایشگاهی کارآمد را به محققان، پژوهشگران و فناوران فراهم کرده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار