«فدریکا موگرینی» خروج از برجام را دلیلی بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا در توافق های بین المللی دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ «فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در گفت و گو با شبکه تلویزیون «پی بی اس» اظهار کرد: اگر آمریکا از برجام خارج شود، این موضوع موجب بی میلی دیگر کشورها برای انجام توافق با آمریکا خواهد بود. آمریکا با این کار به دیگر کشورهای جهان پیام می‌دهد که واشنگتن در توافق های بین المللی مورد اعتماد نیست.

موگرینی در ادامه افزود: با خروج آمریکا از برجام، اعتبار بین‌المللی این کشور زیر سوال می‌ رود، زیرا همان کشوری که دو سال پیش در شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه 2231 رای موافق داد، اکنون آن را رد می‌ کند.

وی همچنین تاکید کرد: این موضوع همچنین نشان می ‌دهد هر دولت جدید در آمریکا مایل به مذاکره مجدد درباره توافق‌های پیشین است و این مساله، به دیگر کشورها امکان می ‌دهد اگر احساس کنند دولت آینده توافق بهتری به آنان می ‌دهد، به مذاکرات بی ‌میل باشند.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، بارها تاکید کرده است توافق هسته ای ایران بدترین توافق تاریخ آمریکا بوده و قصد دارد آن را لغو کند. قرار است موضع جدید ترامپ درباره ایران و توافق هسته ای طی سخنرانی در روز پنجشنبه اعلام شود؛ اما آسوشیتدپرس به نقل از منابع آگاه خبر داد که این سخنرانی به روز جمعه موکول شده است.

ترامپ باید 15 اکتبر پایبندی ایران به برجام را رد یا تایید کند. اگر وی توافق هسته ‌ای را رد کند، سرنوشت آن به کنگره آمریکا واگذار می شود. با رد پایبندی ایران به برجام از سوی ترامپ، کنگره آمریکا 60 روز فرصت خواهد داشت تا درباره بازگرداندن تحریم‌ های هسته ای ضد ایران تصمیم‌ گیری کند.

انتهای پیام/

اظهارات موگرینی در خصوص  خروج آمریکا از برجام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۲ مهر ۱۳۹۶
موگرینی یه جاسوس غربیه که تا خبری شد ظریف به اون متوسل میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۳ ۲۱ مهر ۱۳۹۶
مرگ بر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۶ ۲۱ مهر ۱۳۹۶
آمریکا میخواد اقتصاد ایران رو تو اما و اگر و تریدید نگه داره تا فلجش کنه و سرمایه گذار واردش نشه.
Saudi Arabia
ناشناس
۰۰:۵۵ ۲۱ مهر ۱۳۹۶
مرگ بر امریکا
Saudi Arabia
ناشناس
۰۰:۱۵ ۲۱ مهر ۱۳۹۶
موگرینی ای مادر تحریم های ایران ، پس امریکا داعش به وجود آورده و این همه جنایت در سوریه و یمن و عراق سوریه می کند اعتبار بین المللی آمریکا از بین نمی رود حالا می خواهد این برجام لعنتی برهم بزند آبروش می رود . ای الهی که خارج شود ولی من مطمئنم آمریکا خارج نمی شود بلکه برجام نیمه جان نگه می دارد تا ایران هم چنان در انفعال بماند .
تو خودت دست کمی در دشمنی علیه ایران از امریکا نداری.
Saudi Arabia
ناشناس
۰۰:۰۷ ۲۱ مهر ۱۳۹۶
مرگ بر تو ای موگرینی
Saudi Arabia
ناشناس
۲۳:۵۰ ۲۰ مهر ۱۳۹۶
مرگ بر موگرینی
Saudi Arabia
ناشناس
۲۳:۱۹ ۲۰ مهر ۱۳۹۶
مرگ بر امریکای خائن
Saudi Arabia
ناشناس
۲۲:۵۸ ۲۰ مهر ۱۳۹۶
ای حرفا به درد ما نمیخوره . باید از برجام خارج بشیم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۷ ۲۰ مهر ۱۳۹۶
ای حرفا به درد ما نمیخوره . باید از برجام خارج بشیم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۳ ۲۰ مهر ۱۳۹۶
اعتبار بین المللی؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۲ ۲۰ مهر ۱۳۹۶
اعتبار بین المللی؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۲۰ مهر ۱۳۹۶
آمریکا کجا اعتبار داشت که حالا مخدوش میشه !!؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۱ ۲۰ مهر ۱۳۹۶
بایستی ارتباطات بانکی برقرار می شد که نشده است
بایستی پول ساخت راکتور بازسازی شده اراک قبل از بتن ریزی پرداخت می شد که نشده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۴ ۲۰ مهر ۱۳۹۶
صلح و دوستی و امنیت خوبه ولی آگه ترامپ یا هرکسی بعداز ۴۰سال بخواد با آبرو و عزت ملت ایران بازی کنه واز ما بخواد براش نقش بازی کنیم که همون بهتر که بره گم بشه
۱۲۳
آخرین اخبار