صنعتی‌ترین روستای اردبیل را بشناسید + فیلم

روستای کمی آباد با داشتن 14 کارگاه تولیدی صنعتی‌ترین روستای استان اردبیل به حساب می‌آید.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ روستای کمی آباد از توابع دهستان شرقی بخش مرکزی شهرستان اردبیل است که اصلی ترین شغل مردم این روستا کشاورزی و دامپروری است .

محصولات کشاورزی اهالی روستای کمی آباد را گندم ، جو، و سیب زمینی تشکیل می دهند. به ویژه کیفیت محصول سیب زمینی این روستا در سطح استان زبانزد است.

همچنین چندین مرزعه بزرگ سبزی و سیفی جات هم در اطراف روستا ایجاد شده است که در این مصولات اثری از کود شیمیایی نیست و طرفداران پرو پاقرصی دارد.

فردین جعفری دهیار روستای کمی آباد با بیان این که این روستا از امکانات آب شرب شهری ،گاز طبیعی ، مخابرات و اینترنت و مدرسه پایه ابتدایی برخوردار است، گفت: این روستا کوچک712 نفر جمعیت در قالب 171 خانوار دارد و اهالی علاوه بر کار کشاورزی و دامپروری به احداث 14 کارگاه تولیدی و صنعتی پرداخته اند که اغلب جوانان روستا نیز در واحدهای صنعتی کمی آباد کار می کنند.

صنعتی‌ترین روستای استان اردبیل



قرار گرفتن در کنار جاده اصلی اردبیل – خلخال از یک سو و سخت کوشی و علاقه خود اهالی از طرف دیگر موجب شده است تا عنوان صنعتی ترین روستای اردبیل را به خود اختصاص دهد.

سردخانه ، کارگاه بزرگ صنایع چوبی و MDF ، چند کارگاه مربوط به مشاغل ساختمانی و کارگاه های بلوک زنی و موزاییک سازی از جمله واحدهای تولیدی در حال فعالیت در روستا کمی آباد هستند.

تنها در کارگاه بزرگی که انواع کالاهای چوبی خانگی وجهیزیه تولید می کند ، چهل استاد کار جوان مشغول به کار هستند.

محصولات این واحدهای تولیدی از قیمت و کیفیت مطلوبی برخوردار است به طوری که از شهرهای مختلف کشور مشتری دارد استان های آذربایجان شرقی و غربی، گیلان ، مازندران و اردبیل از جمله خریداران محصولات چوبی این کارگاه اند.



حضور بانوان در فعالیت‌های اقتصادی روستای کمی آباد



بانوان روستا نیز رشته امور را به دست گرفته اند و با همکاری 20 نفر از بانوان کارگاه کوچک رشته بری را احداث کرده اند و پابه پای مردان خود انواع رشته غذایی را به استان اردبیل و شهرهای همجوار صادر میکنند.

جعفری دهیار روستای کمی آباد افزود : در مجموع در این روستا 140 نفر از اهالی و جوانان منطقه با همت سرمایه گذاری افراد بومی در جهت تولید محصولات صنعتی قدم برداشته اند و توانسته ایم با احداث این کارگاه ها بیکاری در این روستا را تا 50 درصد کاهش دهیم و مانع از مهاجرت معکوس جوانان و اهالی روستا به شهرهای بزرگ استان شویم.

وی همچنین از مسئولان خواست طرح هادی روستای کمی آباد را به اتمام برسانند چرا که به دلیل خاکی بودن جاده اصلی روستا عبور و مرور کامیون های سنگین و وسایل نقلیه در این روستای صنعتی به سختی انجام می پذیرد.

جعفری تصریح کرد: چنان چه از ارگان های دولتی و خصوصی حمایت و تسهیلات دریافت کنیم میتوانیم با همت اهالی علاوه بر ریشه کن کردن بیکاری در این روستا از دیگر شهرهای استان نیز جذب نیروی کار داشته باشیم.

انتهای پیام/
 

کمی آباد، صنعتی ترین روستای استان اردبیل + فیلم

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.