طی اخطاری در صحن مطرح شد:

محمدی: چندین پرونده به دلیل اجرانشدن قوانین به قوه قضائیه ارسال شد

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی گفت: چندین پرونده به دلیل اجرا نشدن قوانین توسط کمیسیون تشکیل و به قوه قضاییه ارسال شد.

کواکبیان: کمیسیون اصل 90 بجاي قرائت گزارش، خاطيان را معرفي كند/محمدي: چندین پرونده به دلیل اجرانشدن قوانین به قوه قضائیه ارسال شدبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مصطفی کواکبیان نماينده مردم تهران، ری، شميرانات و اسلامشهر طی اخطاری با استناد به اصول ۹۰، ۹۴ و ۱۲۳ قانون اساسی بعد از قرائت گزارش كميسيون اصل نود درباره اجرای مصوبات مجلس توسط دولت در صحن علنی امروز (چهارشنبه 24 آبان ماه) مجلس  گفت: کمیسیون اصل ۹۰ به جای اینکه نقش مدعی‌العموم را داشته باشد، فقط گزارش می‌خواند که آن هم فایده‌ای ندارد.

كواكبيان تاكيد كرد: در حالیکه باید به صورت مشخص خاطی را شناسایی و معرفی كرده و قوه قضاییه هم این‌ها را مجازات کند.

وی افزود: ما فقط اینجا گزارش می‌خوانیم دولت قبل به آن شکل قانون را دور می‌زد و نظارتی بر آن نشد و دولت فعلی هم می‌گوید برنامه را قبول ندارم. چرا فقط به خواندن گزارش اکتفا می‌شود؟ باید خاطیان معرفی شوند.

این نماینده مجلس تصريح كرد: گزارش‌های متعدد تحقیق و تفحص در مجلس قرائت شده، اما قوه قضاییه به آن رسیدگی نمی‌کند و فقط وقت مجلس گرفته می‌شود لذا از کمیسیون اصل ۹۰ می‌خواهیم این موضوع را پیگیری کند.

علی مطهری نايب رئيس دوم مجلس که اداره بخشی از جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به اخطار کواکبیان گفت: کمیسیون اصل ۹۰ نمی‌تواند حکم صادر کند و جای قوه قضاییه را بگیرد و مجرم معرفی کند بلکه حداکثر نظر خود را اعلام می‌کند و آن را به قوه قضاییه ارجاع می‌دهد.

وی افزود: گزارش امروز کمیسیون اصل ۹۰ درباره اجرای قوانین و آیین‌نامه‌ها بود و ان‌شاءالله دوستان کمیسیون اصل ۹۰ تذکر شما را مدنظر داشته باشند.

اما در پايان جلسه امروز داوود محمدی رئيس كميسيون اصل نود در اخطاری با استناد به اصل 79 در انتقاد به تذکر مصطفی کواکبیان گفت: انتظارم از برادر خوبم که سوابق حضور در مجلس را دارد این بود که ابتدا اطلاعات کافی را از کمیسیون یا بنده اخذ می کردند و بعد اخطار می‌دادند.

نماینده مردم قزوین در مجلس تاكيد كرد: چندین پرونده توسط کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی به دلیل اجرا نشدن قوانین تشکیل و به مرجع قضایی ارسال شده است. کمیسیون راسا نمی‌تواند حکم صادر کند و صدور احکام با قوه قضاییه است از این رو کمیسیون به طور دقیق نظارت کرده و در راستای ایفای وظایفش گزارش‌های تحقیق و تفحص را در دو نوبت به مجلس اعلام کرده و پرونده‌های مربوطه را به قوه قضاییه ارسال کرده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۲ ۲۵ آبان ۱۳۹۶
چه پرونده هایی ؟
آخرین اخبار