در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ساخته شد؛

تولید نانو لوله‌های پپتیدی با کاربرد در صنایع بهداشتی و آرایشی

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تولید نانولوله‌های پپتیدی روشی را برای تولید کالاهای بهداشتی ارائه کردند.

تولید نانو لوله‌های پپتیدی با کاربرد در صنایع بهداشتی و آرایشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیربه گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا شاکری مجری طرح  لوله‌های پپتیدی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه این تحقیق  به منظور تولید کالای بهداشتی" اجرایی شد،‌گفت: استفاده از مواد طبیعی زیست سازگار و زیست تخریب پذیر برای تولید کالای بهداشتی به منظور کاهش خطرات مواد مصنوعی هدف اجرای این مطالعات بوده است.

وی با اشاره به نحوه اجرای این پژوهش، ادامه داد: در این تحقیق موفق به تولید پدهای آرایشی شدیم که در آنها از ترکیب نانو لوله‌های پپتیدی به عنوان یک نانو حامل طبیعی و یک ماده موثر برای پوست انسان شدیم.

شاکری اضافه کرد: برای تولید این حامل طبیعی در ابتدا محلول پپتیدی تهیه شد و سپس موفق به سنتز نانو لوله‌های پپتیدی شدیم.

به گفته این محقق با بارگذاری ماده موثر برای پوست در نانو لوله‌ها، اقدام به بارگذاری نانو حامل‌ها بر روی روی کالای پنبه‌ای شد.

این محقق بررسی رهاسازی آسکوربیک اسید به عنوان یک ماده موثر برای پوست از نانو حامل‌های پپتیدی را از دیگر مراحل اجرای این پروژه نام برد و خاطر نشان کرد: در نهایت با استفاده از نانو لوله‌های پپتیدی منسوجات آرایشی  بهداشتی تولید شد.

فواید استفاده از نانولوله‌های پپتیدی در صنایع آرایشی

شاکری زیست سازگاری، زیست تخریب پذیری، استفاده از روش خودآرایی به عنوان یک روش نسبتا کم هزینه که به صورت خود به خودی انجام می‌شود را از مزایای نانو لوله‌های حامل پپتیدی ذکر کرد.

وی اضافه کرد: روش نسبتا آسان و کم هزینه با قابلیت تولید منسوجات بهداشتی، استفاده از مقدار کم مواد نانو مقیاس و دستیابی به خصوصیات مطلوب از دیگر مزایای محصول نهایی تولید شده به شمار می‌رود.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.