بررسی و تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی حاشیه‌هایی را در جلسه امروز به دنبال داشت.

لایحه‌ای که فریادها و اخطارهای نمایندگان را در صحن علنی به دنبال داشت/ حاجی‌دلیگانی: در آینده خواهیم دید مانند برجام چه خیانتی شده استبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی با وجود مخالفت‌های برخی از نمایندگان در صحن علنی تصویب شد، اما قبل از تصویب این لایحه ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر طی اخطاری خطاب به لاریجانی اظهار کرد: بنده با استناد به بند 5 اصول 3، 4، 152، 153 و 154 نسبت به این لایحه اخطار دارم.

وی تصریح کرد: بنده معتقدم نظام سلطه قرآن را بیشتر از ما خوانده است و آقایان دارند از راه‌های مختلف به کشورمان وارد می‌شوند، یک روز به این نام و روز دیگر با نامی دیگر.

ابطحی تأکید کرد: ببینید در برجام آنها چه کرده‌اند؟ این لایحه با استناد به اصل 4 قانون اساسی براساس قاعده نفی سبیل مخالف قانون اساسی بوده و راه سلطه را باز می‌کند.

وی با اشاره به بند 2 ماده 28 این لایحه اظهار کرد: براساس این بند آمده است؛ دولت‌های عضو، توسعه و تسهیم دانش کارشناسی در زمینه فعالیت‌های مجرمانه سازمان‌یافته را با یکدیگر و از طریق سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، مدنظر قرار خواهند داد. بدین منظور، لازم است تعریف‌ها، استانداردها و روش‌های مشترک وضع و بر حذف اقتضاء اعمال شود.

نماینده مردم خمینی‌شهر اظهار کرد: این ماده راه را برای آنکه استانداردهای آنها را بپذیریم اعلام کرده است، چرا چیزی را قبول می‌کنیم که بعد داخل آن بمانیم.

لاریجانی در پاسخ به اخطار وی گفت: اخطار وارد نیست زیرا در این بند اعلام شده دولت مدنظر قرار دهد، یعنی به آن اختیار داده تا اگر به استانداردی رسیدیم عمل کنیم وگرنه هیچ اقدامی نمی‌شود.

ابطحی همچنان تأکید کرد: چرا به دست خودمان خواهان چنین اقدامی باشیم، چه عجله‌ای داریم؟ بهتر است این لایحه به کمیسیون حقوقی قضایی ارسال تا اصلاح شود.

اما بعد از اخطار ابطحی این لایحه به رأی گذاشته شد که با 132 رأی موافق، 80 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع تصویب شد.

بعد از تصویب این لایحه حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر و میمه در صحن علنی مجلس شروع به فریاد زدن کرد و با همان فریادها و عصبانیت گفت: در آینده خواهیم دید، همانطور که در برجام خیانت شد، بازهم خیانت می‌شود.

حاجی‌دلیگانی برای دقایقی همچنان به طور پیوسته فریاد می‌زد در آینده خواهیم دید که این موضوع برای دقایقی نظم جلسه امروز را برهم زد که امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس و قاضی‌پور به سمت وی رفتند تا حاجی‌دلیگانی را آرام کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۱
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۰۹:۵۷ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
بیکاری فقر گرانی هر روز بیشتر میشه خواهشا یک کاری بکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۲ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
ملتی که فرق خاعن و خدمت گذار به این نظام را تشخیص نمیدن حقشونه که در این فشار اقتصادی باقی بمانند تا بصیرت لازم را برای ادامه ی راه ورسیدن به هدف نهایی کسب کنند.


انشالله...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۰۵ بهمن ۱۳۹۶
دلیل فریاد این نماینده چی بوده ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۷ ۰۵ بهمن ۱۳۹۶
مایه تاسف است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۷ ۰۵ بهمن ۱۳۹۶
نتیجه رای خودمون است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۹ ۰۵ بهمن ۱۳۹۶
این لایحه چه مفادی دارد ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۴۲ ۰۵ بهمن ۱۳۹۶
خوب در مجلس هر لایحه ای موافق و مخلف دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۴۲ ۰۵ بهمن ۱۳۹۶
خوب در مجلس هر لایحه ای موافق و مخلف دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۸ ۰۵ بهمن ۱۳۹۶
اتباع خارجی ۱۰ملیون شغل اشغال کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۷ ۰۵ بهمن ۱۳۹۶
در جهانی شدن هیچ چیز بدست نخواهید آورد . هیچ چیز . مثل کسی که از روستا به خاطر زرق و برق شهر راهی شهر می شود و سر آخر متوجه می شود که بله . روستا چقدر خوب و آرام بود و چه هوایی و چه صفایی داشت ! تا فرصت باقی است برگردید خواهش میکنم !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۶ ۰۵ بهمن ۱۳۹۶
واقعاانصاف نیست یکی با مدرک لیسانس یا فوق لیسانس حداقل حقوق 3میلیون 700هزار بگیره اونم با ساعت کاری 8صبحت تا 2 بعد از ظهر اونوقت ما هنوز با مدرک لیسانس داریم تو باربری کار میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۶ ۰۵ بهمن ۱۳۹۶
نمایندگان حافظ حقوق ملت هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۲ ۰۴ بهمن ۱۳۹۶
درود بر حاجی دلیگانی مرد دلاور
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۲:۰۲ ۰۴ بهمن ۱۳۹۶
هرچه سریع باید بررسی و پیگیری بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۲ ۰۴ بهمن ۱۳۹۶
شورای نگهبان بررسی نماید .
آخرین اخبار