پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.

پاناکوتای ساده

مواد لازم:

•پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
•شیر: یک و یک دوم پیمانه
•شکر: یک سوم پیمانه
•خامه: یک و یک دوم پیمانه
•وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
•نمک: به مقدار لازم

انواع پاناکوتای خوشمزه

پاناکوتای ساده و شکلاتی

طرز تهیه:

1. پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.

2. شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.

3. ظرف را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه و مخلوط کنید.

4. خامه را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.

5. وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید.

6. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب درآورید و سرو کنید.

پاناکوتای شکلاتی

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

مدت زمان پخت: 5 دقیقه

میزان سرو: 4 نفر

 

انواع پاناکوتای خوشمزه

مواد لازم

•پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
•شیر: یک و یک دوم پیمانه
•شکر: یک سوم پیمانه
•خامه: یک و یک دوم پیمانه
•وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
•نمک: به مقدار لازم
•شکلات تلخ (ذوب شده): 160 گرم
•پودر کاکائو: برای سرو
•شکلات (رنده شده): برای سرو

پاناکوتای ساده و شکلاتی

طرز تهیه:

1. پاناکوتای ساده را همان طور که آموزش داده شد، آماده کنید و شکلات تلخ ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

2. مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.

3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

4. پاناکوتاها را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده سرو کنید.

پاناکوتای شکلات سفید

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

مدت زمان پخت: 5 دقیقه

میزان سرو: 4 نفر

 

انواع پاناکوتای خوشمزه

مواد لازم:

•پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
•شیر: یک و یک دوم پیمانه
•شکر: یک چهارم پیمانه
•خامه: یک و یک دوم پیمانه
•وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
•نمک: به مقدار لازم
•شکلات سفید (ذوب شده): 80 گرم
•پسته: برای سرو

1. پاناکوتای ساده را همان طور که در بالا آموزش داده شده، آماده کنید و شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

2. مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.

3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

4. پاناکوتاها را با پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.

منبع:ماهنامه کیک وشیرینی

انتهای پیام/

طرز تهیه پاناکوتا 

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۵ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
عالی