کد خبر: ۶۴۲۴۶۲۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰

کسانی که در پی رویارویی با استرس دچار ریفلاکس می‌شوند، بهتر است به جای چای معمولی، روزی دو بار این دمنوش را حدود یک ساعت بعد از غذا بنوشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دمنوش "به" و "گل محمدی" (همراه با هم) برای کاهش ریفلاکس، بهبود تخلیه معده و کاهش تپش قلب اضطرابی سودمند است و برانگیختگی هیجانی را تعدیل می‌کند.

کسانی که در پی رویارویی با استرس دچار ریفلاکس می‌شوند, بهتر است به جای چای معمول، روزی دو بار این دمنوش را حدود یک ساعت بعد از غذا بنوشند.


بیشتر بخوانید: با دمنوش‌های زمستانی و خواص فوق‌العاده آنها آشنا شوید


برای اثربخشی بهتر، این دمنوش بهتر است, دمنوش خوب خوب دم بکشد تا مزه آن گس و دبش درآید, این دمنوش باید بدون شیرین‌کننده یا با کمترین اندازه شیرین‌کننده (چه قند و چه نبات یا عسل) نوشیده شود.

گاهی عصاره گل سرخ را در بینی بچکانید برای آرامش اعصاب، آرامش‌بخشی، خواب‌آوری و بهبود روحیه خیلی خوب است, گل سرخ دارای طبع گرم است که بر سیستم اعصاب تاثیر مثبت می‌گذارد.

بوییدن گل سرخ و گلاب برای بهبود سردرد های ناشی از گرمی بسیار خوب است, اینکه در مراسم عزا از آن استفاده می‌شود به‌دلیل این است که افراد عزادار دچار استرس و غم یا کم‌خوابی هستند لذا مغز آنها رو به حرارت و خشکی رفته است لذا تحمل صبر بر مصیبت را بیشتر می کند پس مفرح (شادی بخش) است.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

دمنوشی برای کاهش ریفلاکس ناشی از اضطراب

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر