مبارزه با آفت سن مادری در اراضی گندم و جو استان سمنان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از مبارزه با آفات با سن مادری در سطح 9 هزار و 200 هکتار از اراضی گندم و جو این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، عباس مشیریان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه مبارزه با سن غلات در دو بخش مبارزه با سن مادری و پوره انجام می‌شود گفت : در حال حاضرمبارزه با سن مادری در سطح اراضی این استان در حال انجام است.

وی با اشاره به ریزش زودهنگام سن با توجه به شرایط اقلیمی در سال زراعی کنونی  گفت : اولین اقدامات مقابله ای با این آفت در شهرستان سمنان و سرخه قبل از سال جدید و در شهرستان های گرمسار و آرادان از اوایل فروردین امسال مبارزه با سن مادری در سطح مزارع گندم آغاز و همچنان ادامه دارد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان مبارزه اصولی با آفات در سن مادری و پوره را از اولویت برنامه‌های سازمان حفظ نباتات استان سمنان دانست و گفت: بر این اساس و در راستای حفاظت از محصولات کشاورزی استان کارشناسان حفظ نباتات طرح‌های مبارزه با این آفات را در زمان مناسب اجرا می‌کنند.

مشیریان با اشاره به اینکه گرمسار، آرادان و سمنان در مقایسه با سایر شهرستان‌های استان بیشترین سطح مبارزه را به خود اختصاص دادند اضافه کرد: در شهرستان گرمسار در سطح 4 هزار هکتار عملیات مبارزه با سن مادری انجام شده است.

وی به میزان سطح مبارزه با سن مادری در اراضی زیر کشت گندم در شهرستان آرادان اشاره کرد و گفت: در آرادان میزان مبارزه با آفت سن مادری در سطح 3 هزارو 550 هکتار انجام شده است.

مدیر حفط نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه عملیات مبارزه با سن مادری در اراضی زیر کشت گندم شهرستان سمنان نیز از تاریخ 25 اسفند ماه آغاز شده است تصریح کرد: عملیات مبارزه با سن مادری تاکنون در سطح یک هزارو 390 هکتار از اراضی زیر کشت گندم این شهرستان انجام شده است.

وی با بیان اینکه زمینه بروز آفت سن غلات به طور عمده در شرایط آب‌و هوایی گرم و خشک بیشتر فراهم است گفت: مبارزه با آفت سن غلات در شهرستان‌های گرمسار، آرادان، سمنان و سرخه با توجه به میزان خسارت و ریزش زودهنگام آفت در این شهرستانها در اولویت بوده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان هشدار داد : با توجه به اینکه خسارت این آفت به صورت کمی و کیفی گندم را تحت تاثیر قرار می دهد و از سوی دیگر در زمان تحویل گندم به مراکز خرید میزان خسارت کیفی حادث شده بر روی گندم کاملا مورد بررسی قرار می گیرد و با افت پایه 250 ریالی به ازای هر کیلو گندم تحویلی دارای سن زدگی بالای 2 درصد از کشاورزان درخواست کرد مبارزه با آفت سن گندم را با توجه به زمان اعلام مبارزه از سوی کارشناسان شبکه مراقبت جهاد کشاورزی در هر منطقه را کاملا جدی گرفته و اقدام کنترلی توصیه شده را اجرا نمایند.

انتهای پیام / ه

مبارزه با آفات با سن مادری در سطح 9 هزار و 200 هکتار از اراضی گندم و جو استان سمنان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۷
اصلا متن رو خوندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۶ ۲۳ فروردين ۱۳۹۷
خیلی عالیه خدا رو شکر
آخرین اخبار