وزیر بهداشت:

رسانه‌های ما بدون استثنا بیمار هستند/ دانش‌آموزان مراقب مادران خود هم باشند/ خدا نکند حسادت به نسل بعدی جامعه منتقل شود

هاشمی گفت: رسانه‌های ما بدون استثنا بیمار هستند و طبیعی است که بیماری را در کشور پخش می‌کنند.
 
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ همایش سراسری سفیران سلامت با حضور حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، عباسعلی باقری مدیر کل آموزش و پرورش تهران، مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش و جمع دیگری از مسئولان صبح امروز در دبیرستان نرجس منطقه 6 برگزار شد.

در این مراسم قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: به دلیل اینکه دانش‌‌آموزان در دوره نوجوانی قرار دارند آسیب‌های جدی آنها را تهدید می‌کنند چرا که اکنون در دنیایی یکپارچه زندگی می‌کنیم و در زمان‌های گذشته چنین شرایطی وجود نداشته است.

وی ادامه داد: زندگی‌های امروزی آپارتمانی و شهری شده است که دانش‌آموزان در این شرایط تحرک کمتری دارد بنابراین در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌گیرند پس باید موضوع مراقبت از خود را بیشتر مورد توجه قرار دهند. باید خیلی مراقبت کرد که سبک زندگی غربی ما شرقی‌ها را به کام بیماری نکشاند، باید در مصرف روغن، کره و دیگر غذاهای چرب مراقبت کرد، دانش‌آموزان دختر بیش از خودشان مواظب مادرانشان باشند.

وزیر بهداشت با اشاره به الگوی تغذیه سالم عنوان کرد: در ایران مصرف نمک 3 برابر بیش از مصرف جهانی است همچنین شکر و روغن از حد معمول فراتر رفته است.

سبک زندگی باید مورد توجه آموزش و پرورش قرار گیرد

هاشمی تصریح کرد: مهمترین اتفاقی که در آموزش و پرورش باید به آن توجه شود موضوع سبک زندگی است که این مهم در کشورهای پیشرفته بیش از ایران مورد توجه قرار گرفته است. در ژاپن یک سطل زباله نمی‌بینید چون در مدرسه آموزش داده می‌شود که یک سرایدار هم نباشد و همه کارها توسط دانش‌آموزان انجام می‌شود.

وی با اشاره به اقدام مثبت آموزش و پرورش در حذف آزمون های دوره ابتدایی، افزود: در موضوع سلامت روان در جامعه کم توجه هستیم و در جهت صحیحی عمل نمی‌شود و جامعه، رسانه ها و مدارس در این موارد درست عمل نکردند و رسانه های ما بدون استثنا بیمار هستند و طبیعی است که بیماری را در کشور پخش می کنند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: نیازمند بازنگری در برنامه ها هستیم تا از شرایط خارج شویم هرچند از اینکه آموزش و پرورش گامی در جهت ارتقای سلامت روان برداشته است.

هاشمی گفت: ما ایرانیان رقابت منفی و چشم هم چشمی داریم و این حس در کشورهای دیگر کمتر دیده می‌شود. یکی از گرفتاری‌های ما در کشور حسادت است این موضوعی است که در کودکی باید درمان شود، خدا نکند که این حسادت به نسل آینده منتقل شود که بخواهد با موبایل و کفشش پز بدهد، مردم از کسی حرف گوش می‌کنند که بیش از آنکه حرف بزند عمل کند، مردم عمل کردن می‌خواهند، من سه فرزند دارم دومتخصص هستند و یکی دیگر هم مشغول تحصیل پزشکی هستند تا سال دوم دانشگاه موبایل نداشتند.

وی با اشاره به اینکه سلامت روح مقدمه سلامت جسم است، عنوان کرد: یک میلیون و ۷۰۰هزار سفیر سلامت در کشور داریم و خیلی بد است که واعظی بی عمل باشیم.

وزیر بهداشت بیان کرد: باور کنید ایران آینده بسیار خوبی دارد اما خیلی ها دوست دارند ناخودآگاه رودخانه‌ای از یاس ایجاد کنند که این موضوع کشور را در خطرات جدی قرار می دهد.

وی یادآور شد: از حرفهای ناامید کننده و انرژی منفی که در فضای مجازی و حقیقی وجود دارد، دور شوید و بدانید که آینده روشنی داریم.

 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۸ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
نظر لطف شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۹ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
خدا همه ی بیماران را شفا بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
برای پیشگیری بسیاری از آسیب ها و نیز درمان آنها ما باید با توجه به توصیه های دین اسلام از یک سو و آنچه سطح علم این زمانه به ما می گوید از سوی دیگر، همه ابعاد زندگی را از نو مهندسی کنیم. بنده در دوره تعطیلات عید برای اینکه پسر سیزده ساله ام دائماً در گوشه آپارتمان چشمش بر روی موبایل نباشد با توجه به علاقه او به بسکتبال یک توپ بسکتبال برایش خریدم ولی در اولین بازی در محوطه پایین مجتمع مسکونی با داد و فریاد همسایگان مواجه شد و یک همسایه عصبانی توپ را سوراخ کرد و پسر بنده مأیوسانه دوباره به موبایل خود و شبکه تلگرام پناه برد. آیا این واقعه به ما نمی گوید که هنگام مهندسی مکان زندگی نوجوانان آینده ساز و انرژی آنها را نادیده گرفته ایم، در آپارتمان فقط می شود خورد و خوابید ولی مگر زندگی فقط این دو کار است؟ نه تنها مکان زندگی بلکه همانطور که گفتم همه ابعاد زندگی باید با توجه به آنچه ما بعنوان یک مسلمان با سطح علمی روز از زندگی انتظار داریم از نو طراحی و دگرگون شود مثلاً در مشاغل پشت میز نشینی باید محیط کار را بطوری طراحی کنیم که آفتاب ساعات قبل از 10 صبح که ماورای بنفش کمتری دارد به کارمندان بتابد و نیز دوچرخه ثابتی نزدیک آنها باشد تا گاه گاهی تحرک بدنی داشته باشند، یک ژنراتور کوچک هم می توان به آن متصل کرد تا کارمند برای مصرف کامپیوتر خود برق تولید کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
چطور دلش اومده توپ بچه رو سوراخ کنه حداقل ضبط میکرد و بعد از تعهد والدین میداد
آخرین اخبار