کد خبر: ۶۵۴۱۰۵۲
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۰

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سالانه یکهزارو ۲۰۰ تن قارچ خوراکی توسط ۵۹ تولید کننده در این استان تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ هادی سپهوند، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سرانه مصرف قارچ در کشور حدود یک کیلوگرم بوده و با توجه به پایین بودن این سرانه کمبودی در زمینه تولید این محصول وجود ندارد.

وی گفت: ۵۹ تولید کننده در ۱۳۲ سالن در ۶ هزارو ۸۸۸ مترمربع در شهرستان‌های خرم آباد، بروجرد، دلفان، سلسله، الیگودرز، ازنا، کوهدشت و پلدختر اقدام به تولید قارچ خوراکی می‌کنند.

سپهوند با بیان اینکه قارچ خوراکی تولیدی در لرستان از نوع قارچ‌های دکمه‌ای می‌باشد افزود: مردم قارچ خوراکی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌ها و مراکز معتبر و در قالب بسته بندی‌های لیبل دار خریداری کنند.

وی ادامه داد: مسمومیت‌های انسانی که اخیرا با مصرف قارچ در استان لرستان رخ داده، در نتیجه مصرف قارچ‌هایی است که به طور فصلی توسط برخی افراد بومی از منابع طبیعی و عرصه‌های جنگلی برداشت می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تشخیص سمی یا غیرسمی بودن قارچ‌های خودرو در عرصه‌های منابع طبیعی کار مشکلی است و نیاز به آزمایشگاه دارد و مصرف کنندگان از خرید قارچ‌های فله‌ای بی نام و نشان و از دستفروشان خودداری کنند.

لازم به ذکر است طبق گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بر اثر استفاده از قارچ سمی در این استان تاکنون ۳ نفر جان خود را از دست داده اند و ۱۲۵ نفر نیز مسموم شده اند.

انتهای پیام/د

سالانه یکهزارو ۲۰۰ تن قارچ خوراکی در لرستان تولید می‌شود

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر