باشگاه خبرنگان جوان گزارش می‌دهد؛

کلاهبرداری با پیامک «بزن به این کارت»

ارسال پیامک‌هایی نظیر واریز پول به حسابی ناشناس این روزها شگرد جدید سودجویان برای کلاهبرداری از مشترکان تلفن همراه شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در سال‌های اخیر و هم زمان با رشد فناوری و تجهیزات و نیز گسترش بانکداری الکترونیک پدیده شومی تحت عنوان کلاهبرداری پیامکی در کشور ظهور پیدا کرده است که متاسفانه در حال رشد و گسترش است.

استفاده کنندگان از این شیوه برای به دام انداختن طعمه خود از شگرد‌های مختلفی استفاده می‌کنند. آن‌ها با حس اعتماد و روابط مناسب قربانیان خود را به انجام کار یا ارائه اطلاعات مطابق خواست خود وادار می‌کنند. در جدید‌ترین این سودجویی‌ها به تازگی عده‌ای افراد سودجو با ارسال پیامکی جالب افراد را فریب می‌دهند. در میان ده‌ها پیامک تبلیغاتی که این روز‌ها دریافت کرده‌ایم یک پیامک جالب توجه من را به خود جلب کرد؛ «بزن به این کارت».

کلاهبرداری با پیامک «بزن به این کارت»

در این شیوه با ارسال انبوه پیامک به شماره‌ همراه مشتریان تلفن همراه با این مضمون «بزن به این کارت» همراه با یک شماره کارت، آنان را دچار اشتباه می‌کنند، فریب خوردگان هم اگر در همان لحظه قصد واریز مبلغی را به حساب کسی داشته باشند به اشتباه پول را به حساب فرد کلاهبردار واریز می‌کنند.

این پیامک و نظیر آن مکرر برای مشترکان تلفن همراه ارسال می‌شود. پیامک‌هایی که متن آن تا حد زیادی حکایت از کلاهبرداری دارد. در اکثر موارد افراد به شماره حسابی که برایشان ارسال شده است، گاها مبالغ هنگفتی را واریز می‌کنند. در لا به لای صفحات حوادث به کرات اخباری مبنی بر اینکه برخی از افراد فریب این قبیل پیام‌ها را خورده و حتی متحمل ضرر و زیان شده‌اند، مشاهده می‌شود.

پیامک‌های کلاهبردارانه هر روز به شکلی نوین خود را مطرح می‌کنند، نظیر برنده شدن در انواع قرعه کشی‌ها، در خواست کمک‌های مردمی، برنده شدن جایزه در ایام خاصی از سال یا به عناوین مختلفی که مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

از این رو به مردم توصیه می‌شود که هرگز به پیامک‌های غیر واقعی و پیشنهاد‌های واهی و عوام فریبانه توجه نکنند و رمز‌های بانکی خود را به صورت دوره‌ای تغییر دهند تا مورد برخی از سودجویی‌ها قرار نگیرند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
طرفدار باران کوثری از بهمن ۹۹ برای همیشه
۰۱:۱۰ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰
واقعا متاسفم
Netherlands
ناشناس
۱۲:۲۰ ۳۱ تير ۱۳۹۷
عجب آدمهاي كلاشي
Netherlands
ناشناس
۱۲:۰۲ ۳۱ تير ۱۳۹۷
روش ديگري كه دارند اين است كه بااستفاده از عناوين كارمندان دولت و همكار (كه متاسفانه براي خود من و همكارم در اداره ديگري هم اتفاق افتاد ومبلغ يك ميليون تومان از من و همين مبلغ از همكارم كلاه برداري شد و توسط قاضي نيز منع تعقيب براي متهمان كه تماس گيرنده از زندان بوده و پول به حساب شخص ديگري كه سابقه كيفري داشت واريز شده صادر گرديد ) باعنوان من حسابدار اداره بالا دستي شما با مشخصات حسابدار آن اداره مبني بر اينكه مبلغلي اشتباحاً به حساب شما واريز شده و حقوق همكاران ميباشد و لي هنوز در حسابتان ننشسته است و بايد اين عمليات را انجام دهيد تا به حسابتان بنشيند ، شمارا به پاي عابر بانك كشيده و حسابتان را خالي ميكنند
Netherlands
ناشناس
۰۹:۳۸ ۳۱ تير ۱۳۹۷
سلام بنده شخصا از این موضوع متضرر شده و مبلغ 6 میلیون تومان به حسابی واریز کردم . این که در زمان این اتفاق بنده دچار اشتباه شدم بحث درستی است.در زمانی که این رخداد پیش آمد ، به دلیل چند روز تعطیلی در خرداد ماه هیچ مرجعی برای مراجعه و پیگیری موضوع فعال نبود . بعد از چند روز که مجدداً ایام کاری برقرار شد ، ابتدا به پلیس فتا مراجعه کردم و بعد از چند ساعت معطلی گفتند در اینجا قابل پیگیری نیست . سپس به دفاتر قضایی رفتم و یک دادخواست تنظیم شد . بعد از چند روز مرا به شورای حل اختلاف ارجاع دادند و در آنجا پس از تکمیل پرونده ، وقت دادرسی و رسیدگی را هفتۀ دوم شهریور ماه آتی تعیین کردند !!!!! باور چنین فرآیند عجیب و غریبی برای رسیدگی به یک موضوع جزئی واقعاً سخت است . بمانَد که طی این مدت تا کنون بیش از چند صد هزار تومان هزینه های مختلف را پرداخت کرده ام ... ! الله مع الصابرین ...
Iran (Islamic Republic of)
بردیا
۰۹:۱۱ ۳۱ تير ۱۳۹۷
چرا مقامات و مسولین چنین مواردی را پیگیری نمی کنند؟آیا باید شاکی خصوصی فقط وجود داشته باشد که قابل پیگیری باشد؟
آخرین اخبار