حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای مطرح کرد

۶ هزار خودرو لوکس نیاز اساسی کشور نبود/ استفاده از نیرو‌های جوان در مبارزه اقتصادی

معاون اول قوه قضاییه گفت:باید ظرفیت‌های اقتصادی را شناسایی کرده و از حداکثر این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

محسنی اژه‌ای: ۶ هزار خودرو لوکس نیاز اساسی کشور نبود/ استفاده از نیرو‌های جوان در مبارزه اقتصادیبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت السلام محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه در جمع بسیجیان سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران اظهار کرد: طبق بیانات مقام معظم رهبری، امروز ما مواجه با جنگ اقتصادی دشمن هستیم و در این مبارزه باید با توجه به موضوع ، ابزار را متناسب با نوع دفاع و حمله  بکار گیریم چون در جنگ اقتصادی نمی‌توانیم همان روشی را که در جنگ نظامی یا تبلیغاتی و... داشتیم  را پیش گیریم.

وی افزود: دشمن با 8 سال جنگ داخلی، ترور و توطئه های متعدد و... بجایی نرسید. بعد از آن نیز با  ده ها یا صد ها ماهواره و شبکه اجتماعی تبلیغات علیه ایران را براه انداختند که بی تاثیر نبود ولی باز به هدف نرسید.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: برای مقابله با دشمن از جمله نکاتی که لازم هست ، درک صحیح از هدف جنگ اقتصادی است. هدف دشمن ایجاد کردن زمینه ای است تا اعتماد مردم را نسبت به نظام، انقلاب و مسوولین سلب کند و تا آنجایی پیش رفته است که اگر لازم شد جنگ داخلی راه بیاندازند و در پی شورشی با کمک شورشگران همراه با مجموعه ای از فشارهای روانی و اقدامات نظامی به هدف خود برسد.

وی با تاکید بر اینکه دشمن تلاش دارد تا در یک نقطه کانونی ذهنیت را نسبت به ستون عملکردی انقلاب تغییر دهد، افزود: وظیفه ما در برابر توطئه ها، علاوه بر شناخت دقیق از برنامه های دشمن یکسری از اقدامات اثباتی و جدی نیز باید انجام شود. از جمله این کارها، کار جهادی فوق العاده است چون کار معمولی در زمان جنگ اقتصادی جوابگو نیست.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای اضافه کرد: استفاده از تمام ظرفیت و توان داخلی  و پتانسیل نیروی جوان در مبارزه نیاز است باید ظرفیت های اقتصادی را شناسایی کرده و از حداکثر این ظرفیت ها استفاده کنیم.

معاون اول قوه قضائیه اظهار داشت: اگر دشمن را شناختیم ظرفیت ها را تشخیص دادیم و ایمان به وعده های الهی در ما استوار شد واز هیاهوی دشمن نهراسیدیم و همچنین از ترفندهای دشمن فریب نخوردیم  و با لبخند دشمن هم با او صلح نکردیم و بخود اعتماد کردیم ما در این مرحله پیروز خواهیم شد.

وی با اشاره بر مبارزه با فساد، گفت: بعضی از فساد ها مانندرشوه، اختلاس، سرقت و قتل و... واضح و مبرهن است ولی یک فساد غیر واضح و غیر قابل تفسیر داریم که حتی در تعریف قانون نمی گنجد ولی خسران و زیانش از نوع فساد های واضح بیشتر باشد.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در پایان ادامه داد : تحریم های ظالمانه  بی تاثیر در مشکلات اقتصادی نیست ولی همه ما اذعان داریم تمامی مشکلات بسته به تحریم نبود بلکه بخشی از آن برگشتش به سو مدیریت، کم کاری، بی انگیزگی در انجام امور و اعتماد به دشمن بدون توجه به توان داخلی است پس تمامی این مسائل می تواند از فسادهای روشن نیز زیانش برای ملت و کشور بیشتر باشد.

سخنگوی قوه قضائیه بیان کرد: در سال 96 بعضی از مسائل روشن تر از سال 95 شد. کاملا مشهود بود برجام بجایی نمی رسد و دولت آمریکا هم موضع گرفت حتی به اندازه پیشینیانش هم در ظاهر متعهد به امضای خود نماند و برای تحت فشار قرار دادن مردم حتی به ضد انقلاب خارج از کشور هشدار داد تا بیشتر از سال های قبل در مسائل اقتصادی ورود پیداکنند و سپس سیستم بانکی ما را که متاثر از تحریم های ظالمانه تحت فشارهست و ما نمی توانیم آنطور که باید از آن سیستم استفاده کنیم تحت فشار قرار دادند و بعد دسترسی را نسبت به صادرات سخت کردند.

وی افزود: در این شرایط نا بسامان که برای هر فرد غیر متخصص و غیر مطلعی هم این اوضاع روشن بود برخی از محدودیت هاو ثبت سفارش ها برداشته شد کسانی که تا به امروز جزو وارد کننده ها نبودند وارد کننده شدند و یک شرکت ثبت کرده و متقاضی ثبت سفارش شدند و از طرفی کالاهای غیر ضروری گوناگونی اعم از کالا های لوکس که فقط یک قلمش خودرو‌های لوکس هست وارد کشور شد.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای گفت:یک بخش قابل توجهی از ارز در اواسط سال 96 به بعد به کالاهای غیر ضروری اختصاص یافت. آن هم در شرایطی که باید با وسواس و احتیاط باید ارز خود را خرج می کردیم. اقدام دیگر این بود که سکه به بازار عرضه شد در یک مدت نسبتا کوتاه بیش از 50 تن طلای ما توزیع شد و آن هم بدون هیچ شرطی، دریک شب فقط یک نفر از آنان صاحب ده ها میلیارد تومان ثروت باد آورده می شود.

سخنگوی قوه قضائیه اظهار داشت: برای کاهش نقدینگی سکه می توان سکه بفروش رساند و این مسئله ایرادی ندارد اما راهکار مسئله ای دیگری بود، بطور مثال به هر بازنشسته یا شغلی بعنوان حقوق چند ماهی می توانستیم سکه دهیم شاید ازین طریق می‌شد نقدینگی را تحت نظارت، کنترل کنیم و تعداد عرضه نیز در انتها مشخص بود یا می توانستیم برای خرید سکه سقف تعیین کنیم توزیع نا مناسب باعث شد تا در مدت کوتاهی تمامی سکه ها توزیع شود.

وی با تاکید بر اینکه در بازار ارز قدرت مدیریت ضعیف است، افزود: در دولت های مختلف شاهد بودیم برای افزایش نیافتن قیمت سکه، بانک مرکزی بیش از 600 صرافی مجاز را از 16 صرافی و ازبین 28 بانک فعال و دارای مجوز نیز 16 تا را دارای صلاحیت دانست و بدین ترتیب سامانه‌ای راه اندازی شد ولی بعد ها متوجه شدند این تعداد صرافی جوابگوی نیاز نیست پس اذعان داشتند این سامانه یک شبکه غیر رسمی است و باز در مدت زمان کوتاهی دلار بصورت نامناسب توزیع شد.

اژه‌ای در پایان گفت: مردم ما از توزیع سکه و دلار ناراحت هستند ولی شایان ذکر است شیوه کار و عدم نظارت صحیح نبود، ۶ هزار و ۴۸۱ خودرو لوکس که نیاز اساسی کشور نبود وارد شد. آنوقت توقع داریم قوه قضائیه در همه موارد با تمامی فسادهای پنهان و آشکار مبارزه کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: قوه قضاییه ، دادگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یزدان نورانی
۰۱:۰۷ ۱۸ شهريور ۱۳۹۷
حجت السلام محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه
سی سال و اندی خدمت کردم از سال 1362 با خدمت در جهاد و سپاه و ارتش و پارسال بازنشسته شدم 1- از حقوقم به بهانه های واهی حدود 600هزار تومان کسر شد حتی نمیدانیم به کجا شکایت کنیم اینقدر مسائل قضائی پیچیده هست که آدم مجبوره از خیرش بگذره2- هنوز سنوات خدمت ما را ندادند. حالا اگر من ارتشی به هر علت بدهکار بودم آیا به من مهلت میدادند که برو هر وقت بودجه داشتی بیا دین خودت را بده یا اگر به بانک بدهکار باشم و راس تاریخ معید بدهی را ندهم بانک از من جریمه دیر کرد نمیگیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۴ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
خودرو لوکس اختلاف بین فقیر و غنی را نمایان تر می کند و جامعه وقتی به سمت ناامنی
میرود که عده ای در قله ثروت باشند و عده ای در دره فقر
Iran (Islamic Republic of)
کلرز
۰۲:۳۴ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
سلام .مطلب طنز و کنایه است .اتفاقا کار خوبی است دشمنان و اجانب بدانند که وضع اقتصادی مردم ( منظور آقا زاده ها) خوب است و از خودروهای لوکس استفاده میکنند. بلکه کمی حالمان خوب بشه....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۱ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
با زندان مشکل اینا حل نمیشود فقط چند نفر از این افراد را اعدام کنید تا ملت ایران از این بیشتر سختی نکشند فقط اعدام اعدامممممممممممممممم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
بخدا همین کمر ک ها رو تحویل نیروهای سردار سلیمانی بدهند حالا ببین یک دانه سوزن میتونند کالای قاچاق وارد کشور کنند تمام مشکل قاچاق کالا همین خروجی گمرک هاست به هیج جای دیگر فکر نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۱ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
قدرت‌‌مدیربت‌ضعیف‌نیست‌بلکه‌انگیزه‌‌‌ها‌ونگرشهای
مسوولین‌با‌مردم‌متفاوت‌است.
Canada
ناشناس
۰۱:۰۴ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
فقط شفاف سازی .شفاف سازی .شفاف سازی شفاف سازی شفاف سازی
تنها.
نجات
کشور. است. .اگر شفاف سازی باشد کسی جرات اختلاس نمیکند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۹ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
باید با مفاسد و محتکران و ظالمان به مردم و گران فروشان باید انقلابی و سریع برخورد کرد تا بقیه عبرت بگیرند این افراد از خلاء و ضعف قانون دارن سوء استفاده میکنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
برخورد قاطع کنید
Iran (Islamic Republic of)
ن
۲۳:۵۹ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
شهرهای بزرگ شده پارکینگ متحرک وترافیک بلای جان مردم وتک سرنشین وهدر دادن سوخت از صبح تا شب وآنهمه تلفات وسایرهزینه های ترافیکی آرامش در لابلای زندگی بارماشینی تباه شده طبیعت ومحیط زیست هم قربانی خودخواهی وافزون طلبی آدمیان شده وسرنوشت نگران کننده ای در انتظاربشر است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
چرا چندین سال به خودروهای لوکس دلار دولتی داده میشه مگه مردم عادی از این ماشینها سوار میشن !
Germany
امیرحسین
۰۸:۲۵ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
کی به خودرو خارجی دلار دولتی داده شده ؟؟؟!!!
خودرو خارجی همیشه به نرخ دلار آزاد وارد شده!
شما مثل اینکه فراموش کردی تا چند ماه پیش نرخ دلار آزاد 4200 تومن بود و دولتی 3800! و خودرو هم با ارز آزاد وارد میشد
همین چند صد تا دستگاهی خودرویی هم که با دلار دولتی فروردین 97 وارد شدن مابه التفاوت قیمت ارزش داره پرداخت میشه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
باید زودتر اقدام عملی کرد
آخرین اخبار